Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45878
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.advisorKukhtyn, Mykola-
dc.contributor.authorСовальська, Наталія Ігорівна-
dc.contributor.authorSovalska, Natalia-
dc.date.accessioned2024-07-05T13:39:27Z-
dc.date.available2024-07-05T13:39:27Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationСовальська Н. І. Проєкт технічного переоснащення цеху ТОВ "Тернопільхлібпром" для розширення асортименту : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. М. Д. Кухтин. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45878-
dc.description.abstractТемою кваліфікаційної роботи є «Проєкт технічного переоснащення цеху ТОВ ”Тернопільхлібпром” для розширення асортиментуКваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел із 6 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 57 стор. В першому розділі кваліфікаційної роботи приведено техніко-економічне обґрунтування проєкту. У другому розділі приведено технологічну частину, а саме: обґрунтування заходів з технічного переоснащення підприємства, вибір обґрунтування та опис технологічних схем та здійснені необхідні технологічні розрахунки вибору та визначення продуктивності печей, яка характеризує потужність ліній в цілому, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, екологічних параметрів, витрат сировини і площ для її зберігання.Третій розділ складається з безпеки життєдіяльності та основ охорони праці.uk_UA
dc.description.abstractThe topic of the qualification work is « Project for the technical re-equipment of the workshop at LLC "Ternopilkhlibprom" to expand the assortment». The qualification work consists of an introduction, three sections, a list of used sources from 6 names. The total volume of the work is 57 pages. The technical and economic justification of the project is presented in the first section of the qualification work. The second section contains the technological part, namely: justification of measures for technical re-equipment of the enterprise, selection of justification and description of technological schemes, and the necessary technological calculations for the selection and determination of furnace productivity, which characterizes the power of the lines as a whole, phase-by-phase and production recipes, product output, environmental parameters, consumption of raw materials and areas for their storage. The third section consists of life safety and the basics of labor protection.uk_UA
dc.description.tableofcontentsЗміст 5 Вступ .6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 1.1. Характеристика переоснащення підприємства 7 1.2. Характеристика сировинної зони 9 1.3. Обґрунтування асортименту продукції 12 1.4. Характеристика каналів реалізації 13 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 16 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 16 2.2. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 17 2.3. Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 22 2.4. Технологічні розрахунки 24 2.5. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції 39 2.6. Розрахунок та підбір технологічного обладнання 41 2.7. Технохімічний контроль виробництва 46 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ..49 Список використаних літературних джерел 58uk_UA
dc.format.extent58-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпереоснащення, re-equipmentuk_UA
dc.subjectрозширення асортименту, expansion of the assortmentuk_UA
dc.subjectбатон Бутербродний з кмином, a loaf of sandwich with cuminuk_UA
dc.subjectбулочка Гречана, a bun of buckwheatuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення цеху ТОВ "Тернопільхлібпром" для розширення асортиментуuk_UA
dc.title.alternativeProject for the technical re-equipment of the workshop at LLC "Ternopilkhlibprom" to expand the assortmentuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Совальська Н. І., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.committeeMemberKravets, Oleh-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.66uk_UA
dc.relation.references1. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарного виробництва. – К.: “Логос”, 1998. – 413сuk_UA
dc.relation.references2. Дробот В. І. Технологія хлібопекарного виробництва. - К.: “Логос”, 2002. – 363сuk_UA
dc.relation.references3. Норми технологічного проектування підприємств хлібопекарної галузі / /ВНТП 02-85 Минпищепром СССР, Гииропищепром-1. - М., 1uk_UA
dc.relation.references4. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk, H., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición (ALAN), 68(4), 336-343.uk_UA
dc.relation.references5. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.uk_UA
dc.relation.references6. Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві/ за редакцією чл.-кор. УААН, д-ра техн..наук, професора В.І.Дробот.- Київ: Кондор, 2016.- 330 с.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Совальська_КР.pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
авторська довідка Совальська.pdf474,99 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора