Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45876
Titre: Проєкт технічного переоснащення цеху ПрАТ "Тера" для збільшення виробничих потужностей
Autre(s) titre(s): Project for the technical re-equipment of the workshop at JSC "Tera" to increase production capacity
Auteur(s): Пасічник, Богданна Степанівна
Pasichnyk, Bohdanna
Bibliographic description (Ukraine): Пасічник Б. С. Проєкт технічного переоснащення цеху ПрАТ "Тера" для збільшення виробничих потужностей : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. М. Д. Кухтин. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 57 с.
Date de publication: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 5-jui-2024
Editeur: ТНТУ імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ імені Івана Пулюя
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
Kukhtyn, Mykola
Committee members: Кравець, Олег Ігорович
Kravets, Oleh Ihorovych
UDC: 664.66
Mots-clés: переоснащення, re-equipment
збільшення потужностей, capacity increase
батон, Печерський, loaf Pecherskyi
булочка Фантазія, bun Fantasy
Page range: 57
Résumé: Бакалаврська кваліфікаційна робота присвячена технологічним розрахункам проєкту цеху з виробництва хлібобулочних виробів з метою збільшення потужностей . Підбір обладнання здійснено таким чином, що забезпечена висока продуктивність виробництва на невеликій площі, що сприяє збільшенню добового виробництва продукту, зберіганню тривалості виробничого циклу, зменшенню витрати сировини, покращує гігієну виробництва.
The bachelor's qualification work is devoted to the technological calculations of the project of the workshop for the production of bakery products with the aim of increasing capacity. The selection of equipment is carried out in such a way that high production productivity is ensured in a small area, which helps to increase the daily production of the product, preserve the duration of the production cycle, reduce the consumption of raw materials, and improve the hygiene of production.
Content: Зміст 5 Вступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 1.1. Доцільність збільшення потужностей хлібобулочного виробництва 7 1.2. Характеристика цінової політики 8 1.3. Обґрунтування асортименту продукції 9 1.4. Характеристика каналів реалізації 12 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 14 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 14 2.2. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 15 2.3. Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 19 2.4. Технологічні розрахунки .22 2.5. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції 36 2.6. Розрахунок та підбір технологічного обладнання 37 2.7. Технохімічний контроль виробництва 45 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ 50 Список використаних літературних джерел 56
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45876
Copyright owner: © Пасічник Б. С., 2024
References (Ukraine): 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення
2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.
3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879)
4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови
5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. Для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с.
6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010.— 440 с.
7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с
8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І.Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 с.
9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с.
10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с.
11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с.
12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с.
13. https://irp.te.ua/l-r-33/
14. https://opendatabot.ua/c/31273795
15. https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/
16. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk, H., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición (ALAN), 68(4), 336-343.
17. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.
Content type: Bachelor Thesis
Collection(s) :181 — Харчові технології (бакалаври)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Пасічник_КР.pdf1,16 MBAdobe PDFVoir/Ouvrir
авторська довідка Пасічник.pdf208,85 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration