Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45876
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.advisorKukhtyn, Mykola-
dc.contributor.authorПасічник, Богданна Степанівна-
dc.contributor.authorPasichnyk, Bohdanna-
dc.date.accessioned2024-07-05T13:05:02Z-
dc.date.available2024-07-05T13:05:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationПасічник Б. С. Проєкт технічного переоснащення цеху ПрАТ "Тера" для збільшення виробничих потужностей : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. М. Д. Кухтин. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45876-
dc.description.abstractБакалаврська кваліфікаційна робота присвячена технологічним розрахункам проєкту цеху з виробництва хлібобулочних виробів з метою збільшення потужностей . Підбір обладнання здійснено таким чином, що забезпечена висока продуктивність виробництва на невеликій площі, що сприяє збільшенню добового виробництва продукту, зберіганню тривалості виробничого циклу, зменшенню витрати сировини, покращує гігієну виробництва.uk_UA
dc.description.abstractThe bachelor's qualification work is devoted to the technological calculations of the project of the workshop for the production of bakery products with the aim of increasing capacity. The selection of equipment is carried out in such a way that high production productivity is ensured in a small area, which helps to increase the daily production of the product, preserve the duration of the production cycle, reduce the consumption of raw materials, and improve the hygiene of production.uk_UA
dc.description.tableofcontentsЗміст 5 Вступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 1.1. Доцільність збільшення потужностей хлібобулочного виробництва 7 1.2. Характеристика цінової політики 8 1.3. Обґрунтування асортименту продукції 9 1.4. Характеристика каналів реалізації 12 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 14 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 14 2.2. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 15 2.3. Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 19 2.4. Технологічні розрахунки .22 2.5. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції 36 2.6. Розрахунок та підбір технологічного обладнання 37 2.7. Технохімічний контроль виробництва 45 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ 50 Список використаних літературних джерел 56uk_UA
dc.format.extent57-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпереоснащення, re-equipmentuk_UA
dc.subjectзбільшення потужностей, capacity increaseuk_UA
dc.subjectбатон, Печерський, loaf Pecherskyiuk_UA
dc.subjectбулочка Фантазія, bun Fantasyuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення цеху ПрАТ "Тера" для збільшення виробничих потужностейuk_UA
dc.title.alternativeProject for the technical re-equipment of the workshop at JSC "Tera" to increase production capacityuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Пасічник Б. С., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.committeeMemberKravets, Oleh Ihorovych-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.66uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначенняuk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879)uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. Для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с.uk_UA
dc.relation.references6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010.— 440 с.uk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 сuk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І.Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 с.uk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с.uk_UA
dc.relation.references10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с.uk_UA
dc.relation.references11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с.uk_UA
dc.relation.references12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с.uk_UA
dc.relation.references13. https://irp.te.ua/l-r-33/uk_UA
dc.relation.references14. https://opendatabot.ua/c/31273795uk_UA
dc.relation.references15. https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/uk_UA
dc.relation.references16. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk, H., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición (ALAN), 68(4), 336-343.uk_UA
dc.relation.references17. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:181 — Харчові технології (бакалаври)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Пасічник_КР.pdf1,16 MBAdobe PDFGöster/Aç
авторська довідка Пасічник.pdf208,85 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları