Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45722
Titre: | Проєкт технічного переоснащення цеху ПрАТ "Тера", м. Тернопіль з виробництва хлібобулочних виробів |
Autre(s) titre(s): | Project for the technical re-equipment of the bakery workshop of JSC "Tera" in Ternopil for the production of bakery products |
Auteur(s): | Дворецька, Тетяна Анатоліївна Dvoretska, Tetiana |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001 |
Bibliographic description (Ukraine): | Дворецька Т. А. Проєкт технічного переоснащення цеху ПрАТ "Тера", м. Тернопіль з виробництва хлібобулочних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Д. Я. Далєвська. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 60 с. |
Bibliographic description (International): | Dvoretska Tetiana Project for the technical re-equipment of the bakery workshop of JSC "Tera" in Ternopil for the production of bakery products : work for obtaining a bachelor's degree: special. 181 - food technology / science. driver D. Ya. Dalievska. Ternopil: Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyu, 2024. 60 p. |
Date de publication: | 2024 |
Submitted date: | 2024 |
Date of entry: | 2-jui-2024 |
Editeur: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Supervisor: | Далєвська, Діана Ярославівна Dalievska, Diana |
Committee members: | Кравець, Олег Ігорович Kravets, Oleg |
UDC: | 664.66 |
Mots-clés: | переоснащення, re-equipment Запашний, Fragrant сайка діабетична, diabetic saika хліб, bread булочка, bun |
Page range: | 60 |
Résumé: | Темою кваліфікаційної роботи є « Проєкт технічного переоснащення цех
ПрАТ ”Тера”, м. Тернопіль з виробництва хлібобулочних виробів».
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел із 8 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 60 стор.
У першому розділі приведено техніко-економічне обґрунтування проекту.
В другому розділі кваліфікаційної роботи бакалавра приведено технологічну частину, а саме: обґрунтування заходів з технічного переоснащення підприємства, вибір обґрунтування та опис технологічних схем та здійснені необхідні технологічні розрахунки вибору та визначення продуктивності печей, яка характеризує потужність ліній в цілому, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, екологічних параметрів, витрат сировини і площ для її зберігання.
Третій розділ складається з безпеки життєдіяльності та основ охорони праці. The topic of the qualification work is «Project for the technical re-equipment of the bakery workshop of JSC "Tera" in Ternopil for the production of bakery products » The qualification work consists of an introduction, three sections, a list of used sources from 8 titles. The total volume of work is 60 pages. The technical and economic justification of the project is presented in the first section. In the second section of the bachelor’s qualification work, the technological part is presented, namely: the justification of measures for the technical re-equipment of the enterprise, the selection of justification and description of technological schemes, and the necessary technological calculations for the selection and determination of furnace productivity, which characterizes the power of the lines as a whole, phase and production recipes, output products, environmental parameters, consumption of raw materials and areas for their storage.The third section consists of life safety and the basics of occupational health and safety. |
Content: | Анотація 4 Зміст 5 Вступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 8 1.1. Характеристика переоснащення підприємства 8 1.2. Характеристика сировинної зони 9 1.3. Обґрунтування асортименту продукції 10 1.4. Характеристика каналів реалізації 11 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 12 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 12 2.2. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 14 2.3. Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 19 2.4. Технологічні розрахунки 20 2.5. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції 39 2.6. Розрахунок та підбір технологічного обладнання 41 2.7. Технохімічний контроль виробництва 48 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ 54 Список використаних літературних джерел 60 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45722 |
Copyright owner: | © Дворецька Т.А., 2024 |
References (Ukraine): | 1. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва.- К.: Логос, 2002.- 363 с. 2. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: навчально-методичний посібник / За ред. чл.-кор. В.І Дробот. – К.: Кондор, 2010. – 440 с. 3. Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві/ за редакцією чл.-кор. УААН, д-ра техн..наук, професора В.І.Дробот.- Київ: Кондор, 2016.- 330 с. 4. Правила з організації і ведення технологічного процесу на хлібопекарських підприємствах. – К.: Основа, 2000. – 39 с. 5. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів: навчальний посібник/ за ред. чл.-кор. НААН В.І.Дробот – К.: Кондор-Видавництво, 2015. – 972 с. 6. Rud, A., Kukhtyn, M., & Kravcheniuk, K. (2021). НОВІ ВИДИ БОРОШНА В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА І ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ. ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 29. 7. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk, H., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición (ALAN), 68(4), 336-343. 8. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. |
Content type: | Bachelor Thesis |
Collection(s) : | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота_Дворецька Т..pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
Авторська довідка_Дворецька.pdf | 226,67 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration