Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45722
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДалєвська, Діана Ярославівна-
dc.contributor.advisorDalievska, Diana-
dc.contributor.authorДворецька, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorDvoretska, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-07-02T12:46:40Z-
dc.date.available2024-07-02T12:46:40Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationДворецька Т. А. Проєкт технічного переоснащення цеху ПрАТ "Тера", м. Тернопіль з виробництва хлібобулочних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Д. Я. Далєвська. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45722-
dc.description.abstractТемою кваліфікаційної роботи є « Проєкт технічного переоснащення цех ПрАТ ”Тера”, м. Тернопіль з виробництва хлібобулочних виробів». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел із 8 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 60 стор. У першому розділі приведено техніко-економічне обґрунтування проекту. В другому розділі кваліфікаційної роботи бакалавра приведено технологічну частину, а саме: обґрунтування заходів з технічного переоснащення підприємства, вибір обґрунтування та опис технологічних схем та здійснені необхідні технологічні розрахунки вибору та визначення продуктивності печей, яка характеризує потужність ліній в цілому, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, екологічних параметрів, витрат сировини і площ для її зберігання. Третій розділ складається з безпеки життєдіяльності та основ охорони праці.uk_UA
dc.description.abstractThe topic of the qualification work is «Project for the technical re-equipment of the bakery workshop of JSC "Tera" in Ternopil for the production of bakery products » The qualification work consists of an introduction, three sections, a list of used sources from 8 titles. The total volume of work is 60 pages. The technical and economic justification of the project is presented in the first section. In the second section of the bachelor’s qualification work, the technological part is presented, namely: the justification of measures for the technical re-equipment of the enterprise, the selection of justification and description of technological schemes, and the necessary technological calculations for the selection and determination of furnace productivity, which characterizes the power of the lines as a whole, phase and production recipes, output products, environmental parameters, consumption of raw materials and areas for their storage.The third section consists of life safety and the basics of occupational health and safety.uk_UA
dc.description.tableofcontentsАнотація 4 Зміст 5 Вступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 8 1.1. Характеристика переоснащення підприємства 8 1.2. Характеристика сировинної зони 9 1.3. Обґрунтування асортименту продукції 10 1.4. Характеристика каналів реалізації 11 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 12 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 12 2.2. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 14 2.3. Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 19 2.4. Технологічні розрахунки 20 2.5. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції 39 2.6. Розрахунок та підбір технологічного обладнання 41 2.7. Технохімічний контроль виробництва 48 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ 54 Список використаних літературних джерел 60uk_UA
dc.format.extent60-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпереоснащення, re-equipmentuk_UA
dc.subjectЗапашний, Fragrantuk_UA
dc.subjectсайка діабетична, diabetic saikauk_UA
dc.subjectхліб, breaduk_UA
dc.subjectбулочка, bunuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення цеху ПрАТ "Тера", м. Тернопіль з виробництва хлібобулочних виробівuk_UA
dc.title.alternativeProject for the technical re-equipment of the bakery workshop of JSC "Tera" in Ternopil for the production of bakery productsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Дворецька Т.А., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.committeeMemberKravets, Oleg-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.66uk_UA
dc.relation.references1. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва.- К.: Логос, 2002.- 363 с.uk_UA
dc.relation.references2. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: навчально-методичний посібник / За ред. чл.-кор. В.І Дробот. – К.: Кондор, 2010. – 440 с.uk_UA
dc.relation.references3. Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві/ за редакцією чл.-кор. УААН, д-ра техн..наук, професора В.І.Дробот.- Київ: Кондор, 2016.- 330 с.uk_UA
dc.relation.references4. Правила з організації і ведення технологічного процесу на хлібопекарських підприємствах. – К.: Основа, 2000. – 39 с.uk_UA
dc.relation.references5. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів: навчальний посібник/ за ред. чл.-кор. НААН В.І.Дробот – К.: Кондор-Видавництво, 2015. – 972 с.uk_UA
dc.relation.references6. Rud, A., Kukhtyn, M., & Kravcheniuk, K. (2021). НОВІ ВИДИ БОРОШНА В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА І ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ. ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 29.uk_UA
dc.relation.references7. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk, H., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición (ALAN), 68(4), 336-343.uk_UA
dc.relation.references8. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.uk_UA
dc.identifier.citationenDvoretska Tetiana Project for the technical re-equipment of the bakery workshop of JSC "Tera" in Ternopil for the production of bakery products : work for obtaining a bachelor's degree: special. 181 - food technology / science. driver D. Ya. Dalievska. Ternopil: Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyu, 2024. 60 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора