Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45419
Назва: | Підвищення енергоефективності виробництва хлібобулочних виробів |
Інші назви: | Energy efficiency increase of the bakery products production |
Автори: | Вакуленко, Олександр Олексійович Журавель, О. С. Vakulenko, O. O. Zhuravel, O. S. |
Приналежність: | ТОВ «Тернопільхлібпром», м. Тернопіль, Україна |
Бібліографічний опис: | Вакуленко О. О. Підвищення енергоефективності виробництва хлібобулочних виробів / О. О. Вакуленко, О. С. Журавель // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Світлотехніка й електроенергетика: історія, проблеми, перспективи“, 29-31 травня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 93–94. — (Впровадження світлодіодних джерел світла. екологічні проблеми сучасної світлотехніки і електроенергетики. Нетрадиційні джерела енергії та енергоощадність). |
Bibliographic description: | Vakulenko O. O., Zhuravel O. S. (2024) Pidvyshchennia enerhoefektyvnosti vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv [Energy efficiency increase of the bakery products production]. Proceeding of Ⅶ International Scientific and Technical Conference "Lighting and power engineering: history, problems and perspectives" (Tern., 29-31 May 2024), pp. 93-94 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Світлотехніка й електроенергетика: історія, проблеми, перспективи“, 2024 Proceeding of Ⅶ International Scientific and Technical Conference "Lighting and power engineering: history, problems and perspectives", 2024 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Світлотехніка й електроенергетика: історія, проблеми, перспективи“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Світлотехніка й електроенергетика: історія, проблеми, перспективи“ |
Дата публікації: | 29-тра-2024 |
Дата внесення: | 25-чер-2024 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 29-31 травня 2024 року 29-31 May 2024 |
УДК: | 338.45 664.6 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 93-94 |
Початкова сторінка: | 93 |
Кінцева сторінка: | 94 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45419 |
ISBN: | 978-617-7875-81-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Перелік літератури: | 1. Жамойда А. А. Ринковий потенціал хлібопекарської промисловості // Економічний вісник Донбасу. – 2009. - №1 (15). – С. 123–128. 2. Корнійчук А. А. Аналіз стану та перспектив розвитку підприємств хлібопекарської галузі Житомирської області // Соціально-економічні проблеми і держава. - 2013. - Вип. 2 (9). - С. 67–74. 3. Майстренко Н. Ю. Резерви використання вторинних теплових енергетичних ресурсів у харчовій промисловості України // Проблеми загальної енергетики. - 2013. - Вип. 2 (33). - С. 43–48. |
References: | 1. Zhamoida A. A. Rynkovyi potentsial khlibopekarskoi promyslovosti, Ekonomichnyi visnyk Donbasu, 2009, No 1 (15), P. 123–128. 2. Korniichuk A. A. Analiz stanu ta perspektyv rozvytku pidpryiemstv khlibopekarskoi haluzi Zhytomyrskoi oblasti, Socio-Economic Problems and the State, 2013, Iss. 2 (9), P. 67–74. 3. Maistrenko N. Yu. Rezervy vykorystannia vtorynnykh teplovykh enerhetychnykh resursiv u kharchovii promyslovosti Ukrainy, Problemy zahalnoi enerhetyky, 2013, Iss. 2 (33), P. 43–48. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Світлотехніка й електроенергетика: історія, проблеми, перспективи“ (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
LPE_2024_Vakulenko_O_O-Energy_efficiency_increase_93-94.pdf | 347,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
LPE_2024_Vakulenko_O_O-Energy_efficiency_increase_93-94.djvu | 28,24 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
LPE_2024_Vakulenko_O_O-Energy_efficiency_increase_93-94__COVER.png | 489,38 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.