Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45419

Tytuł: Підвищення енергоефективності виробництва хлібобулочних виробів
Inne tytuły: Energy efficiency increase of the bakery products production
Authors: Вакуленко, Олександр Олексійович
Журавель, О. С.
Vakulenko, O. O.
Zhuravel, O. S.
Akcesoria: ТОВ «Тернопільхлібпром», м. Тернопіль, Україна
Cytat: Вакуленко О. О. Підвищення енергоефективності виробництва хлібобулочних виробів / О. О. Вакуленко, О. С. Журавель // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Світлотехніка й електроенергетика: історія, проблеми, перспективи“, 29-31 травня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 93–94. — (Впровадження світлодіодних джерел світла. екологічні проблеми сучасної світлотехніки і електроенергетики. Нетрадиційні джерела енергії та енергоощадність).
Bibliographic description: Vakulenko O. O., Zhuravel O. S. (2024) Pidvyshchennia enerhoefektyvnosti vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv [Energy efficiency increase of the bakery products production]. Proceeding of Ⅶ International Scientific and Technical Conference "Lighting and power engineering: history, problems and perspectives" (Tern., 29-31 May 2024), pp. 93-94 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Світлотехніка й електроенергетика: історія, проблеми, перспективи“, 2024
Proceeding of Ⅶ International Scientific and Technical Conference "Lighting and power engineering: history, problems and perspectives", 2024
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Світлотехніка й електроенергетика: історія, проблеми, перспективи“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Світлотехніка й електроенергетика: історія, проблеми, перспективи“
Data wydania: 29-maj-2024
Date of entry: 25-cze-2024
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 29-31 травня 2024 року
29-31 May 2024
UDC: 338.45
664.6
Strony: 2
Zakres stron: 93-94
Główna strona: 93
Strona końcowa: 94
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45419
ISBN: 978-617-7875-81-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Wykaz piśmiennictwa: 1. Жамойда А. А. Ринковий потенціал хлібопекарської промисловості // Економічний вісник Донбасу. – 2009. - №1 (15). – С. 123–128.
2. Корнійчук А. А. Аналіз стану та перспектив розвитку підприємств хлібопекарської галузі Житомирської області // Соціально-економічні проблеми і держава. - 2013. - Вип. 2 (9). - С. 67–74.
3. Майстренко Н. Ю. Резерви використання вторинних теплових енергетичних ресурсів у харчовій промисловості України // Проблеми загальної енергетики. - 2013. - Вип. 2 (33). - С. 43–48.
References: 1. Zhamoida A. A. Rynkovyi potentsial khlibopekarskoi promyslovosti, Ekonomichnyi visnyk Donbasu, 2009, No 1 (15), P. 123–128.
2. Korniichuk A. A. Analiz stanu ta perspektyv rozvytku pidpryiemstv khlibopekarskoi haluzi Zhytomyrskoi oblasti, Socio-Economic Problems and the State, 2013, Iss. 2 (9), P. 67–74.
3. Maistrenko N. Yu. Rezervy vykorystannia vtorynnykh teplovykh enerhetychnykh resursiv u kharchovii promyslovosti Ukrainy, Problemy zahalnoi enerhetyky, 2013, Iss. 2 (33), P. 43–48.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Світлотехніка й електроенергетика: історія, проблеми, перспективи“ (2024)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi