Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45419

Πλήρης εγγραφή μεταδεδομένων
Πεδίο DCΤιμήΓλώσσα
dc.contributor.authorВакуленко, Олександр Олексійович
dc.contributor.authorЖуравель, О. С.
dc.contributor.authorVakulenko, O. O.
dc.contributor.authorZhuravel, O. S.
dc.coverage.temporal29-31 травня 2024 року
dc.coverage.temporal29-31 May 2024
dc.date.accessioned2024-06-25T08:02:02Z-
dc.date.available2024-06-25T08:02:02Z-
dc.date.created2024-05-29
dc.date.issued2024-05-29
dc.identifier.citationВакуленко О. О. Підвищення енергоефективності виробництва хлібобулочних виробів / О. О. Вакуленко, О. С. Журавель // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Світлотехніка й електроенергетика: історія, проблеми, перспективи“, 29-31 травня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 93–94. — (Впровадження світлодіодних джерел світла. екологічні проблеми сучасної світлотехніки і електроенергетики. Нетрадиційні джерела енергії та енергоощадність).
dc.identifier.isbn978-617-7875-81-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45419-
dc.format.extent93-94
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Світлотехніка й електроенергетика: історія, проблеми, перспективи“, 2024
dc.relation.ispartofProceeding of Ⅶ International Scientific and Technical Conference "Lighting and power engineering: history, problems and perspectives", 2024
dc.titleПідвищення енергоефективності виробництва хлібобулочних виробів
dc.title.alternativeEnergy efficiency increase of the bakery products production
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc338.45
dc.subject.udc664.6
dc.relation.references1. Жамойда А. А. Ринковий потенціал хлібопекарської промисловості // Економічний вісник Донбасу. – 2009. - №1 (15). – С. 123–128.
dc.relation.references2. Корнійчук А. А. Аналіз стану та перспектив розвитку підприємств хлібопекарської галузі Житомирської області // Соціально-економічні проблеми і держава. - 2013. - Вип. 2 (9). - С. 67–74.
dc.relation.references3. Майстренко Н. Ю. Резерви використання вторинних теплових енергетичних ресурсів у харчовій промисловості України // Проблеми загальної енергетики. - 2013. - Вип. 2 (33). - С. 43–48.
dc.relation.referencesen1. Zhamoida A. A. Rynkovyi potentsial khlibopekarskoi promyslovosti, Ekonomichnyi visnyk Donbasu, 2009, No 1 (15), P. 123–128.
dc.relation.referencesen2. Korniichuk A. A. Analiz stanu ta perspektyv rozvytku pidpryiemstv khlibopekarskoi haluzi Zhytomyrskoi oblasti, Socio-Economic Problems and the State, 2013, Iss. 2 (9), P. 67–74.
dc.relation.referencesen3. Maistrenko N. Yu. Rezervy vykorystannia vtorynnykh teplovykh enerhetychnykh resursiv u kharchovii promyslovosti Ukrainy, Problemy zahalnoi enerhetyky, 2013, Iss. 2 (33), P. 43–48.
dc.identifier.citationenVakulenko O. O., Zhuravel O. S. (2024) Pidvyshchennia enerhoefektyvnosti vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv [Energy efficiency increase of the bakery products production]. Proceeding of Ⅶ International Scientific and Technical Conference "Lighting and power engineering: history, problems and perspectives" (Tern., 29-31 May 2024), pp. 93-94 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТОВ «Тернопільхлібпром», м. Тернопіль, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Світлотехніка й електроенергетика: історія, проблеми, перспективи“
dc.citation.spage93
dc.citation.epage94
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Світлотехніка й електроенергетика: історія, проблеми, перспективи“
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Світлотехніка й електроенергетика: історія, проблеми, перспективи“ (2024)



Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα