Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45157

Назва: Вплив автоматизованої системи управління на конкурентоспроможність брагоректифікаційного виробництва
Інші назви: The influence of the automated control system on the competitiveness of the bragorectification production
Автори: Вівчар, Олег
Vivchar, Oleh
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя м. Тернопіль, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Ternopil, Ukraine
Бібліографічний опис: Вівчар О. Вплив автоматизованої системи управління на конкурентоспроможність брагоректифікаційного виробництва / Вівчар Олег // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“: зб. тез доповідей, 16 травня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 77–79. — (Майбутнє конкурентоспроможності: розумне управління, розумні території, розумний бізнес).
Bibliographic description: Vivchar O. (2024) Vplyv avtomatyzovanoi systemy upravlinnia na konkurentospromozhnist brahorektyfikatsiinoho vyrobnytstva [The influence of the automated control system on the competitiveness of the bragorectification production]. Proceedings of the 12 International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 16 May 2024), pp. 77-79 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“: зб. тез доповідей, 2024
Proceedings of the 12 International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2024
Конференція/захід: ⅩⅡ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“: зб. тез доповідей
Дата публікації: 16-тра-2024
Дата внесення: 7-чер-2024
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 16 травня 2024 року
16 May 2024
УДК: 334.021
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 77-79
Початкова сторінка: 77
Кінцева сторінка: 79
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45157
ISBN: 978-617-7875-78-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
© ФОП Паляниця В. А., 2024
Перелік літератури: 1. Saravacos, G. D., & Kostaropoulos, A. E. (2002). Handbook of food processing equipment (Vol. 2012, pp. 331-381). Kluwer Academic/Plenum
2. Ye, H., Wang, J., Shi, J., Du, J., Zhou, Y., Huang, M., & Sun, B. (2021). Automatic and intelligent technologies of solid-state fermentation process of Baijiu production: applications, challenges, and prospects. Foods, 10(3), 680
3. Maiorella, B., Wilke, C. R., & Blanch, H. W. (2005, July). Alcohol production and recovery. In Bioenergy (pp. 43-92). Berlin, Heidelberg: Springer Berlin Heidelberg
4. Köck, B., Friedl, A., Serna Loaiza, S., Wukovits, W., & Mihalyi-Schneider, B. (2023). Automation of life cycle assessment. A critical review of developments in the field of life cycle inventory analysis. Sustainability, 15(6), 5531
5. Hardgrave, B. C., Wilson, R. L., & Walstrom, K. A. (1994). Predicting graduate student success: A comparison of neural networks and traditional techniques. Computers & Operations Research, 21(3), 249-263
References: 1. Saravacos, G. D., & Kostaropoulos, A. E. (2002). Handbook of food processing equipment (Vol. 2012, pp. 331-381). Kluwer Academic/Plenum
2. Ye, H., Wang, J., Shi, J., Du, J., Zhou, Y., Huang, M., & Sun, B. (2021). Automatic and intelligent technologies of solid-state fermentation process of Baijiu production: applications, challenges, and prospects. Foods, 10(3), 680
3. Maiorella, B., Wilke, C. R., & Blanch, H. W. (2005, July). Alcohol production and recovery. In Bioenergy (pp. 43-92). Berlin, Heidelberg: Springer Berlin Heidelberg
4. Köck, B., Friedl, A., Serna Loaiza, S., Wukovits, W., & Mihalyi-Schneider, B. (2023). Automation of life cycle assessment. A critical review of developments in the field of life cycle inventory analysis. Sustainability, 15(6), 5531
5. Hardgrave, B. C., Wilson, R. L., & Walstrom, K. A. (1994). Predicting graduate student success: A comparison of neural networks and traditional techniques. Computers & Operations Research, 21(3), 249-263
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ⅩⅡ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.