Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45157

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВівчар, Олег
dc.contributor.authorVivchar, Oleh
dc.coverage.temporal16 травня 2024 року
dc.coverage.temporal16 May 2024
dc.date.accessioned2024-06-07T17:34:38Z-
dc.date.available2024-06-07T17:34:38Z-
dc.date.created2024-05-16
dc.date.issued2024-05-16
dc.identifier.citationВівчар О. Вплив автоматизованої системи управління на конкурентоспроможність брагоректифікаційного виробництва / Вівчар Олег // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“: зб. тез доповідей, 16 травня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 77–79. — (Майбутнє конкурентоспроможності: розумне управління, розумні території, розумний бізнес).
dc.identifier.isbn978-617-7875-78-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45157-
dc.format.extent77-79
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“: зб. тез доповідей, 2024
dc.relation.ispartofProceedings of the 12 International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2024
dc.titleВплив автоматизованої системи управління на конкурентоспроможність брагоректифікаційного виробництва
dc.title.alternativeThe influence of the automated control system on the competitiveness of the bragorectification production
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc334.021
dc.relation.references1. Saravacos, G. D., & Kostaropoulos, A. E. (2002). Handbook of food processing equipment (Vol. 2012, pp. 331-381). Kluwer Academic/Plenum
dc.relation.references2. Ye, H., Wang, J., Shi, J., Du, J., Zhou, Y., Huang, M., & Sun, B. (2021). Automatic and intelligent technologies of solid-state fermentation process of Baijiu production: applications, challenges, and prospects. Foods, 10(3), 680
dc.relation.references3. Maiorella, B., Wilke, C. R., & Blanch, H. W. (2005, July). Alcohol production and recovery. In Bioenergy (pp. 43-92). Berlin, Heidelberg: Springer Berlin Heidelberg
dc.relation.references4. Köck, B., Friedl, A., Serna Loaiza, S., Wukovits, W., & Mihalyi-Schneider, B. (2023). Automation of life cycle assessment. A critical review of developments in the field of life cycle inventory analysis. Sustainability, 15(6), 5531
dc.relation.references5. Hardgrave, B. C., Wilson, R. L., & Walstrom, K. A. (1994). Predicting graduate student success: A comparison of neural networks and traditional techniques. Computers & Operations Research, 21(3), 249-263
dc.relation.referencesen1. Saravacos, G. D., & Kostaropoulos, A. E. (2002). Handbook of food processing equipment (Vol. 2012, pp. 331-381). Kluwer Academic/Plenum
dc.relation.referencesen2. Ye, H., Wang, J., Shi, J., Du, J., Zhou, Y., Huang, M., & Sun, B. (2021). Automatic and intelligent technologies of solid-state fermentation process of Baijiu production: applications, challenges, and prospects. Foods, 10(3), 680
dc.relation.referencesen3. Maiorella, B., Wilke, C. R., & Blanch, H. W. (2005, July). Alcohol production and recovery. In Bioenergy (pp. 43-92). Berlin, Heidelberg: Springer Berlin Heidelberg
dc.relation.referencesen4. Köck, B., Friedl, A., Serna Loaiza, S., Wukovits, W., & Mihalyi-Schneider, B. (2023). Automation of life cycle assessment. A critical review of developments in the field of life cycle inventory analysis. Sustainability, 15(6), 5531
dc.relation.referencesen5. Hardgrave, B. C., Wilson, R. L., & Walstrom, K. A. (1994). Predicting graduate student success: A comparison of neural networks and traditional techniques. Computers & Operations Research, 21(3), 249-263
dc.identifier.citationenVivchar O. (2024) Vplyv avtomatyzovanoi systemy upravlinnia na konkurentospromozhnist brahorektyfikatsiinoho vyrobnytstva [The influence of the automated control system on the competitiveness of the bragorectification production]. Proceedings of the 12 International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 16 May 2024), pp. 77-79 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя м. Тернопіль, Україна
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University Ternopil, Ukraine
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“: зб. тез доповідей
dc.citation.spage77
dc.citation.epage79
dc.citation.conferenceⅩⅡ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Розташовується у зібраннях:ⅩⅡ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.