Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45157
 
| Title: | Вплив автоматизованої системи управління на конкурентоспроможність брагоректифікаційного виробництва | 
| Other Titles: | The influence of the automated control system on the competitiveness of the bragorectification production | 
| Authors: | Вівчар, Олег Vivchar, Oleh | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя м. Тернопіль, Україна Ternopil Ivan Puluj National Technical University Ternopil, Ukraine | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Вівчар О. Вплив автоматизованої системи управління на конкурентоспроможність брагоректифікаційного виробництва / Вівчар Олег // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“: зб. тез доповідей, 16 травня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 77–79. — (Майбутнє конкурентоспроможності: розумне управління, розумні території, розумний бізнес). | 
| Bibliographic description (International): | Vivchar O. (2024) Vplyv avtomatyzovanoi systemy upravlinnia na konkurentospromozhnist brahorektyfikatsiinoho vyrobnytstva [The influence of the automated control system on the competitiveness of the bragorectification production]. Proceedings of the 12 International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 16 May 2024), pp. 77-79 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“: зб. тез доповідей, 2024 Proceedings of the 12 International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2024 | 
| Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ | 
| Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“: зб. тез доповідей | 
| Issue Date: | 16-May-2024 | 
| Date of entry: | 7-Jun-2024 | 
| Publisher: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 16 травня 2024 року 16 May 2024 | 
| UDC: | 334.021 | 
| Number of pages: | 3 | 
| Page range: | 77-79 | 
| Start page: | 77 | 
| End page: | 79 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45157 | 
| ISBN: | 978-617-7875-78-8 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 © ФОП Паляниця В. А., 2024 | 
| References (Ukraine): | 1. Saravacos, G. D., & Kostaropoulos, A. E. (2002). Handbook of food processing equipment (Vol. 2012, pp. 331-381). Kluwer Academic/Plenum 2. Ye, H., Wang, J., Shi, J., Du, J., Zhou, Y., Huang, M., & Sun, B. (2021). Automatic and intelligent technologies of solid-state fermentation process of Baijiu production: applications, challenges, and prospects. Foods, 10(3), 680 3. Maiorella, B., Wilke, C. R., & Blanch, H. W. (2005, July). Alcohol production and recovery. In Bioenergy (pp. 43-92). Berlin, Heidelberg: Springer Berlin Heidelberg 4. Köck, B., Friedl, A., Serna Loaiza, S., Wukovits, W., & Mihalyi-Schneider, B. (2023). Automation of life cycle assessment. A critical review of developments in the field of life cycle inventory analysis. Sustainability, 15(6), 5531 5. Hardgrave, B. C., Wilson, R. L., & Walstrom, K. A. (1994). Predicting graduate student success: A comparison of neural networks and traditional techniques. Computers & Operations Research, 21(3), 249-263 | 
| References (International): | 1. Saravacos, G. D., & Kostaropoulos, A. E. (2002). Handbook of food processing equipment (Vol. 2012, pp. 331-381). Kluwer Academic/Plenum 2. Ye, H., Wang, J., Shi, J., Du, J., Zhou, Y., Huang, M., & Sun, B. (2021). Automatic and intelligent technologies of solid-state fermentation process of Baijiu production: applications, challenges, and prospects. Foods, 10(3), 680 3. Maiorella, B., Wilke, C. R., & Blanch, H. W. (2005, July). Alcohol production and recovery. In Bioenergy (pp. 43-92). Berlin, Heidelberg: Springer Berlin Heidelberg 4. Köck, B., Friedl, A., Serna Loaiza, S., Wukovits, W., & Mihalyi-Schneider, B. (2023). Automation of life cycle assessment. A critical review of developments in the field of life cycle inventory analysis. Sustainability, 15(6), 5531 5. Hardgrave, B. C., Wilson, R. L., & Walstrom, K. A. (1994). Predicting graduate student success: A comparison of neural networks and traditional techniques. Computers & Operations Research, 21(3), 249-263 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Appears in Collections: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2024) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| FMZKP_2024_Vivchar_O-The_influence_of_the_automated_77-79.pdf | 489,38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| FMZKP_2024_Vivchar_O-The_influence_of_the_automated_77-79.djvu | 45,83 kB | DjVu | View/Open | |
| FMZKP_2024_Vivchar_O-The_influence_of_the_automated_77-79__COVER.png | 1,18 MB | image/png | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
