霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44944
Title: | Використання консервантів у харчовій промисловості |
Other Titles: | The use of preservatives in the food industry |
Authors: | Кухтин, М. Kukhtyn, M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Кухтин М. Використання консервантів у харчовій промисловості / Кухтин М. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 303–304. — (Хімічна та біоінженерія). |
Bibliographic description (International): | Kukhtyn M. (2024) Vykorystannia konservantiv u kharchovii promyslovosti [The use of preservatives in the food industry]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 303-304 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024 Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Issue Date: | 25-四月-2024 |
Date of entry: | 4-六月-2024 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2024 року 25-26 April 2024 |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664 |
Keywords: | консерванти мікроорганізми бактеріоцини preservatives microorganisms bacteriocins |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 303-304 |
Start page: | 303 |
End page: | 304 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44944 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
URL for reference material: | https://doi.org/10.1155/2017/1090932 https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9601 https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9703 |
References (Ukraine): | 1. Кліменков О. М., Землянська О. В. ―Аналіз законодавчої бази у сфері харчових добавок‖. Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки, 87-89. 2. Silva, M. M., & Lidon, F. (2016). Food preservatives–An overview on applications and side effects. Emirates Journal of Food and Agriculture, 366-373. 3. Bondi, M., Lauková, A., de Niederhausern, S., Messi, P., & Papadopoulou, C. (2017). Natural preservatives to improve food quality and safety. Journal of Food Quality, vol. 2017, Article ID 1090932, 3 pages, 2017. https://doi.org/10.1155/2017/1090932 4. Борцюх, В., & Шугай, М. (2016). Бактеріоцини молочнокислих бактерій як природні консерванти харчових продуктів. Продовольчі ресурси, 4(06), 167-175. 5. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9601 6. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9703 |
References (International): | 1. Klimenkov O. M., Zemlianska O. V. ―Analiz zakonodavchoi bazy u sferi kharchovykh dobavok‖. Problemy okhorony pratsi, promyslovoi ta tsyvilnoi bezpeky, 87-89. 2. Silva, M. M., & Lidon, F. (2016). Food preservatives–An overview on applications and side effects. Emirates Journal of Food and Agriculture, 366-373. 3. Bondi, M., Lauková, A., de Niederhausern, S., Messi, P., & Papadopoulou, C. (2017). Natural preservatives to improve food quality and safety. Journal of Food Quality, vol. 2017, Article ID 1090932, 3 pages, 2017. https://doi.org/10.1155/2017/1090932 4. Bortsiukh, V., & Shuhai, M. (2016). Bakteriotsyny molochnokyslykh bakterii yak pryrodni konservanty kharchovykh produktiv. Prodovolchi resursy, 4(06), 167-175. 5. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9601 6. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9703 |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
VII_MCNTK_2024_Kukhtyn_M-The_use_of_preservatives_303-304.pdf | 647,88 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
VII_MCNTK_2024_Kukhtyn_M-The_use_of_preservatives_303-304.djvu | 41,15 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
VII_MCNTK_2024_Kukhtyn_M-The_use_of_preservatives_303-304__COVER.png | 420,56 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.