Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44944

Titulua: Використання консервантів у харчовій промисловості
Beste titulu batzuk: The use of preservatives in the food industry
Egilea: Кухтин, М.
Kukhtyn, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Кухтин М. Використання консервантів у харчовій промисловості / Кухтин М. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 303–304. — (Хімічна та біоінженерія).
Bibliographic description (International): Kukhtyn M. (2024) Vykorystannia konservantiv u kharchovii promyslovosti [The use of preservatives in the food industry]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 303-304 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024
Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Gordailuaren-data: 25-Apr-2024
Date of entry: 4-Jun-2024
Argitalpen: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2024 року
25-26 April 2024
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664
Gako-hitzak: консерванти
мікроорганізми
бактеріоцини
preservatives
microorganisms
bacteriocins
Number of pages: 2
Page range: 303-304
Start page: 303
End page: 304
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44944
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
URL for reference material: https://doi.org/10.1155/2017/1090932
https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9601
https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9703
References (Ukraine): 1. Кліменков О. М., Землянська О. В. ―Аналіз законодавчої бази у сфері харчових добавок‖. Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки, 87-89.
2. Silva, M. M., & Lidon, F. (2016). Food preservatives–An overview on applications and side effects. Emirates Journal of Food and Agriculture, 366-373.
3. Bondi, M., Lauková, A., de Niederhausern, S., Messi, P., & Papadopoulou, C. (2017). Natural preservatives to improve food quality and safety. Journal of Food Quality, vol. 2017, Article ID 1090932, 3 pages, 2017. https://doi.org/10.1155/2017/1090932
4. Борцюх, В., & Шугай, М. (2016). Бактеріоцини молочнокислих бактерій як природні консерванти харчових продуктів. Продовольчі ресурси, 4(06), 167-175.
5. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9601
6. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9703
References (International): 1. Klimenkov O. M., Zemlianska O. V. ―Analiz zakonodavchoi bazy u sferi kharchovykh dobavok‖. Problemy okhorony pratsi, promyslovoi ta tsyvilnoi bezpeky, 87-89.
2. Silva, M. M., & Lidon, F. (2016). Food preservatives–An overview on applications and side effects. Emirates Journal of Food and Agriculture, 366-373.
3. Bondi, M., Lauková, A., de Niederhausern, S., Messi, P., & Papadopoulou, C. (2017). Natural preservatives to improve food quality and safety. Journal of Food Quality, vol. 2017, Article ID 1090932, 3 pages, 2017. https://doi.org/10.1155/2017/1090932
4. Bortsiukh, V., & Shuhai, M. (2016). Bakteriotsyny molochnokyslykh bakterii yak pryrodni konservanty kharchovykh produktiv. Prodovolchi resursy, 4(06), 167-175.
5. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9601
6. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9703
Content type: Conference Abstract
Bildumetan azaltzen da:Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.