Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44944
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кухтин, Микола Дмитрович | |
dc.contributor.author | Кухтин, М. | |
dc.contributor.author | Kukhtyn, M. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 25-26 April 2024 | |
dc.date.accessioned | 2024-06-04T07:04:45Z | - |
dc.date.available | 2024-06-04T07:04:45Z | - |
dc.date.created | 2024-04-25 | |
dc.date.issued | 2024-04-25 | |
dc.identifier.citation | Кухтин М. Використання консервантів у харчовій промисловості / Кухтин М. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 303–304. — (Хімічна та біоінженерія). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44944 | - |
dc.format.extent | 303-304 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024 | |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.1155/2017/1090932 | |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9601 | |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9703 | |
dc.subject | консерванти | |
dc.subject | мікроорганізми | |
dc.subject | бактеріоцини | |
dc.subject | preservatives | |
dc.subject | microorganisms | |
dc.subject | bacteriocins | |
dc.title | Використання консервантів у харчовій промисловості | |
dc.title.alternative | The use of preservatives in the food industry | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Кліменков О. М., Землянська О. В. ―Аналіз законодавчої бази у сфері харчових добавок‖. Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки, 87-89. | |
dc.relation.references | 2. Silva, M. M., & Lidon, F. (2016). Food preservatives–An overview on applications and side effects. Emirates Journal of Food and Agriculture, 366-373. | |
dc.relation.references | 3. Bondi, M., Lauková, A., de Niederhausern, S., Messi, P., & Papadopoulou, C. (2017). Natural preservatives to improve food quality and safety. Journal of Food Quality, vol. 2017, Article ID 1090932, 3 pages, 2017. https://doi.org/10.1155/2017/1090932 | |
dc.relation.references | 4. Борцюх, В., & Шугай, М. (2016). Бактеріоцини молочнокислих бактерій як природні консерванти харчових продуктів. Продовольчі ресурси, 4(06), 167-175. | |
dc.relation.references | 5. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9601 | |
dc.relation.references | 6. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9703 | |
dc.relation.referencesen | 1. Klimenkov O. M., Zemlianska O. V. ―Analiz zakonodavchoi bazy u sferi kharchovykh dobavok‖. Problemy okhorony pratsi, promyslovoi ta tsyvilnoi bezpeky, 87-89. | |
dc.relation.referencesen | 2. Silva, M. M., & Lidon, F. (2016). Food preservatives–An overview on applications and side effects. Emirates Journal of Food and Agriculture, 366-373. | |
dc.relation.referencesen | 3. Bondi, M., Lauková, A., de Niederhausern, S., Messi, P., & Papadopoulou, C. (2017). Natural preservatives to improve food quality and safety. Journal of Food Quality, vol. 2017, Article ID 1090932, 3 pages, 2017. https://doi.org/10.1155/2017/1090932 | |
dc.relation.referencesen | 4. Bortsiukh, V., & Shuhai, M. (2016). Bakteriotsyny molochnokyslykh bakterii yak pryrodni konservanty kharchovykh produktiv. Prodovolchi resursy, 4(06), 167-175. | |
dc.relation.referencesen | 5. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9601 | |
dc.relation.referencesen | 6. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9703 | |
dc.identifier.citationen | Kukhtyn M. (2024) Vykorystannia konservantiv u kharchovii promyslovosti [The use of preservatives in the food industry]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 303-304 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 303 | |
dc.citation.epage | 304 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
VII_MCNTK_2024_Kukhtyn_M-The_use_of_preservatives_303-304.pdf | 647,88 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
VII_MCNTK_2024_Kukhtyn_M-The_use_of_preservatives_303-304.djvu | 41,15 kB | DjVu | Göster/Aç | |
VII_MCNTK_2024_Kukhtyn_M-The_use_of_preservatives_303-304__COVER.png | 420,56 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.