Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44903
| Назва: | Використання закону ГЕССА У харчовій промисловості |
| Інші назви: | Use of Hess‘s law in the food industry |
| Автори: | Кравець, С. Kravets, S. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Бібліографічний опис: | Кравець С. Використання закону ГЕССА У харчовій промисловості / Кравець С. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 235. — (Хімічна та біоінженерія). |
| Bibliographic description: | Kravets S. (2024) Vykorystannia zakonu HESSA U kharchovii promyslovosti [Use of Hess‘s law in the food industry]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 235 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024 Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024 |
| Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Дата публікації: | 25-кві-2024 |
| Дата внесення: | 4-чер-2024 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25-26 квітня 2024 року 25-26 April 2024 |
| Науковий керівник: | Назарко, Ірина Степанівна Nazarko, I. S. |
| УДК: | 544.3 664 |
| Теми: | закон Гесса харчова промисловість Hess's law food industry |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 235 |
| Початкова сторінка: | 235 |
| Кінцева сторінка: | 235 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44903 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| VII_MCNTK_2024_Kravets_S-Use_of_Hesss_law_in_the_food_235.pdf | 391,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| VII_MCNTK_2024_Kravets_S-Use_of_Hesss_law_in_the_food_235.djvu | 20,96 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| VII_MCNTK_2024_Kravets_S-Use_of_Hesss_law_in_the_food_235__COVER.png | 393,63 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.