Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44903
| Tytuł: | Використання закону ГЕССА У харчовій промисловості |
| Inne tytuły: | Use of Hess‘s law in the food industry |
| Authors: | Кравець, С. Kravets, S. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кравець С. Використання закону ГЕССА У харчовій промисловості / Кравець С. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 235. — (Хімічна та біоінженерія). |
| Bibliographic description (International): | Kravets S. (2024) Vykorystannia zakonu HESSA U kharchovii promyslovosti [Use of Hess‘s law in the food industry]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 235 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024 Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Data wydania: | 25-kwi-2024 |
| Date of entry: | 4-cze-2024 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 25-26 квітня 2024 року 25-26 April 2024 |
| Promotor: | Назарко, Ірина Степанівна Nazarko, I. S. |
| UDC: | 544.3 664 |
| Słowa kluczowe: | закон Гесса харчова промисловість Hess's law food industry |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 235 |
| Główna strona: | 235 |
| Strona końcowa: | 235 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44903 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| VII_MCNTK_2024_Kravets_S-Use_of_Hesss_law_in_the_food_235.pdf | 391,19 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| VII_MCNTK_2024_Kravets_S-Use_of_Hesss_law_in_the_food_235.djvu | 20,96 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| VII_MCNTK_2024_Kravets_S-Use_of_Hesss_law_in_the_food_235__COVER.png | 393,63 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi