Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44903
Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Назарко, Ірина Степанівна | |
| dc.contributor.advisor | Nazarko, I. S. | |
| dc.contributor.author | Кравець, С. | |
| dc.contributor.author | Kravets, S. | |
| dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2024 року | |
| dc.coverage.temporal | 25-26 April 2024 | |
| dc.date.accessioned | 2024-06-04T07:04:41Z | - |
| dc.date.available | 2024-06-04T07:04:41Z | - |
| dc.date.created | 2024-04-25 | |
| dc.date.issued | 2024-04-25 | |
| dc.identifier.citation | Кравець С. Використання закону ГЕССА У харчовій промисловості / Кравець С. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 235. — (Хімічна та біоінженерія). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44903 | - |
| dc.format.extent | 235 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024 | |
| dc.subject | закон Гесса | |
| dc.subject | харчова промисловість | |
| dc.subject | Hess's law | |
| dc.subject | food industry | |
| dc.title | Використання закону ГЕССА У харчовій промисловості | |
| dc.title.alternative | Use of Hess‘s law in the food industry | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 544.3 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.identifier.citationen | Kravets S. (2024) Vykorystannia zakonu HESSA U kharchovii promyslovosti [Use of Hess‘s law in the food industry]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 235 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| dc.citation.spage | 235 | |
| dc.citation.epage | 235 | |
| dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024) | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| VII_MCNTK_2024_Kravets_S-Use_of_Hesss_law_in_the_food_235.pdf | 391,19 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| VII_MCNTK_2024_Kravets_S-Use_of_Hesss_law_in_the_food_235.djvu | 20,96 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| VII_MCNTK_2024_Kravets_S-Use_of_Hesss_law_in_the_food_235__COVER.png | 393,63 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!