Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44616
Назва: | Інновації в готельній індустрії |
Інші назви: | Innovations in the hotel industry |
Автори: | Дацик, Юліанна Datsyk, Julianna |
Приналежність: | Тернопільський кооперативний фаховий коледж |
Бібліографічний опис: | Дацик Ю. Інновації в готельній індустрії / Юліанна Дацик // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 30 листопада 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 20–22. — (Маркетингові технології та інновації в управлінні підприємствами). |
Bibliographic description: | Datsyk J. (2023) Innovatsii v hotelnii industrii [Innovations in the hotel industry]. Materials of the Ⅱ Ukrainian scientific and practical Internet conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment" (Tern., 30 November 2023), pp. 20-22 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2023 Materials of the Ⅱ Ukrainian scientific and practical Internet conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅱ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ |
Дата публікації: | 30-лис-2023 |
Дата внесення: | 28-лют-2024 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 30 листопада 2023 року 30 November 2023 |
Науковий керівник: | Остафійчук, Ольга |
УДК: | 640.43 338.48 |
Кількість сторінок: | 3 |
Діапазон сторінок: | 20-22 |
Початкова сторінка: | 20 |
Кінцева сторінка: | 22 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44616 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://experttur.com/europe/shvejcariya/201808/otel-0-zvezd-otkrylsya-vshvejcarii-gosti-zhivut-pryamo-na-ulice.html https://www.cre.ru/news/71292 http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/ http://visnykonu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf |
Перелік літератури: | 1. Детальна інформація про готель, який має нуль зірок [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://experttur.com/europe/shvejcariya/201808/otel-0-zvezd-otkrylsya-vshvejcarii-gosti-zhivut-pryamo-na-ulice.html 2. Коротка інформація про готель, який має нуль зірок [Електроннийресурс].–Режим доступу: https://www.cre.ru/news/71292 3. Олексин І.І. Інтеграція стратегій управління продуктивністю та якістю обслуговуваня в готельному підприємстві. Науковий вісник НЛТУ України. 2010. Вип.20.5.-С.131-136. 4. Бути або не бути готельній індустрії в Україні. 2020. URL:http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/. 5. Бутова Н. В. Перспективи інтеграції України в міжнародний ринок готельних послуг [Електронний ресурс] / Н. В. Бутова. – Режим доступу : http://visnykonu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf. 6. Ковешніков В.С.Організація готельно – ресторанної справи: навчальний посібник /В.С. Ковешніков, М.П. Мальська, Х.Й. Роглєв.-К.: Кондор, 2015. 752 с. 7. Круль Г.Я. Основи готельної справи. Навчальний посібник.Текст /Г.Я. Круль. К.: Центр учбової літератури, 2017-367 с. |
References: | 1. Detalna informatsiia pro hotel, yakyi maie nul zirok [Electronic resource], Access mode : http://experttur.com/europe/shvejcariya/201808/otel-0-zvezd-otkrylsya-vshvejcarii-gosti-zhivut-pryamo-na-ulice.html 2. Korotka informatsiia pro hotel, yakyi maie nul zirok [Elektronnyiresurs].–Access mode: https://www.cre.ru/news/71292 3. Oleksyn I.I. Intehratsiia stratehii upravlinnia produktyvnistiu ta yakistiu obsluhovuvania v hotelnomu pidpryiemstvi. Naukovyi visnyk NLTU Ukrainy. 2010. Iss.20.5.-P.131-136. 4. Buty abo ne buty hotelnii industrii v Ukraini. 2020. URL:http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/. 5. Butova N. V. Perspektyvy intehratsii Ukrainy v mizhnarodnyi rynok hotelnykh posluh [Electronic resource], N. V. Butova, Access mode : http://visnykonu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf. 6. Koveshnikov V.S.Orhanizatsiia hotelno – restorannoi spravy: navchalnyi posibnyk /V.S. Koveshnikov, M.P. Malska, Kh.Y. Rohliev.-K., Kondor, 2015. 752 p. 7. Krul H.Ya. Osnovy hotelnoi spravy. Navchalnyi posibnyk.Tekst /H.Ya. Krul. K., Centre of Educational Literature, 2017-367 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅱ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MTEMSTE_2023_Datsyk_J-Innovations_in_the_hotel_industry_20-22.pdf | 564,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MTEMSTE_2023_Datsyk_J-Innovations_in_the_hotel_industry_20-22.djvu | 38,7 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MTEMSTE_2023_Datsyk_J-Innovations_in_the_hotel_industry_20-22__COVER.png | 490,59 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.