Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44616

Назва: Інновації в готельній індустрії
Інші назви: Innovations in the hotel industry
Автори: Дацик, Юліанна
Datsyk, Julianna
Приналежність: Тернопільський кооперативний фаховий коледж
Бібліографічний опис: Дацик Ю. Інновації в готельній індустрії / Юліанна Дацик // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 30 листопада 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 20–22. — (Маркетингові технології та інновації в управлінні підприємствами).
Bibliographic description: Datsyk J. (2023) Innovatsii v hotelnii industrii [Innovations in the hotel industry]. Materials of the Ⅱ Ukrainian scientific and practical Internet conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment" (Tern., 30 November 2023), pp. 20-22 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2023
Materials of the Ⅱ Ukrainian scientific and practical Internet conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment", 2023
Конференція/захід: Ⅱ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
Дата публікації: 30-лис-2023
Дата внесення: 28-лют-2024
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 30 листопада 2023 року
30 November 2023
Науковий керівник: Остафійчук, Ольга
УДК: 640.43
338.48
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 20-22
Початкова сторінка: 20
Кінцева сторінка: 22
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44616
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://experttur.com/europe/shvejcariya/201808/otel-0-zvezd-otkrylsya-vshvejcarii-gosti-zhivut-pryamo-na-ulice.html
https://www.cre.ru/news/71292
http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/
http://visnykonu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf
Перелік літератури: 1. Детальна інформація про готель, який має нуль зірок [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://experttur.com/europe/shvejcariya/201808/otel-0-zvezd-otkrylsya-vshvejcarii-gosti-zhivut-pryamo-na-ulice.html
2. Коротка інформація про готель, який має нуль зірок [Електроннийресурс].–Режим доступу: https://www.cre.ru/news/71292
3. Олексин І.І. Інтеграція стратегій управління продуктивністю та якістю обслуговуваня в готельному підприємстві. Науковий вісник НЛТУ України. 2010. Вип.20.5.-С.131-136.
4. Бути або не бути готельній індустрії в Україні. 2020. URL:http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/.
5. Бутова Н. В. Перспективи інтеграції України в міжнародний ринок готельних послуг [Електронний ресурс] / Н. В. Бутова. – Режим доступу : http://visnykonu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf.
6. Ковешніков В.С.Організація готельно – ресторанної справи: навчальний посібник /В.С. Ковешніков, М.П. Мальська, Х.Й. Роглєв.-К.: Кондор, 2015. 752 с.
7. Круль Г.Я. Основи готельної справи. Навчальний посібник.Текст /Г.Я. Круль. К.: Центр учбової літератури, 2017-367 с.
References: 1. Detalna informatsiia pro hotel, yakyi maie nul zirok [Electronic resource], Access mode : http://experttur.com/europe/shvejcariya/201808/otel-0-zvezd-otkrylsya-vshvejcarii-gosti-zhivut-pryamo-na-ulice.html
2. Korotka informatsiia pro hotel, yakyi maie nul zirok [Elektronnyiresurs].–Access mode: https://www.cre.ru/news/71292
3. Oleksyn I.I. Intehratsiia stratehii upravlinnia produktyvnistiu ta yakistiu obsluhovuvania v hotelnomu pidpryiemstvi. Naukovyi visnyk NLTU Ukrainy. 2010. Iss.20.5.-P.131-136.
4. Buty abo ne buty hotelnii industrii v Ukraini. 2020. URL:http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/.
5. Butova N. V. Perspektyvy intehratsii Ukrainy v mizhnarodnyi rynok hotelnykh posluh [Electronic resource], N. V. Butova, Access mode : http://visnykonu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf.
6. Koveshnikov V.S.Orhanizatsiia hotelno – restorannoi spravy: navchalnyi posibnyk /V.S. Koveshnikov, M.P. Malska, Kh.Y. Rohliev.-K., Kondor, 2015. 752 p.
7. Krul H.Ya. Osnovy hotelnoi spravy. Navchalnyi posibnyk.Tekst /H.Ya. Krul. K., Centre of Educational Literature, 2017-367 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅱ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.