Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44616

Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorОстафійчук, Ольга
dc.contributor.authorДацик, Юліанна
dc.contributor.authorDatsyk, Julianna
dc.coverage.temporal30 листопада 2023 року
dc.coverage.temporal30 November 2023
dc.date.accessioned2024-02-28T11:20:06Z-
dc.date.available2024-02-28T11:20:06Z-
dc.date.created2023-11-30
dc.date.issued2023-11-30
dc.identifier.citationДацик Ю. Інновації в готельній індустрії / Юліанна Дацик // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 30 листопада 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 20–22. — (Маркетингові технології та інновації в управлінні підприємствами).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44616-
dc.format.extent20-22
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2023
dc.relation.ispartofMaterials of the Ⅱ Ukrainian scientific and practical Internet conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment", 2023
dc.relation.urihttp://experttur.com/europe/shvejcariya/201808/otel-0-zvezd-otkrylsya-vshvejcarii-gosti-zhivut-pryamo-na-ulice.html
dc.relation.urihttps://www.cre.ru/news/71292
dc.relation.urihttp://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/
dc.relation.urihttp://visnykonu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf
dc.titleІнновації в готельній індустрії
dc.title.alternativeInnovations in the hotel industry
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc640.43
dc.subject.udc338.48
dc.relation.references1. Детальна інформація про готель, який має нуль зірок [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://experttur.com/europe/shvejcariya/201808/otel-0-zvezd-otkrylsya-vshvejcarii-gosti-zhivut-pryamo-na-ulice.html
dc.relation.references2. Коротка інформація про готель, який має нуль зірок [Електроннийресурс].–Режим доступу: https://www.cre.ru/news/71292
dc.relation.references3. Олексин І.І. Інтеграція стратегій управління продуктивністю та якістю обслуговуваня в готельному підприємстві. Науковий вісник НЛТУ України. 2010. Вип.20.5.-С.131-136.
dc.relation.references4. Бути або не бути готельній індустрії в Україні. 2020. URL:http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/.
dc.relation.references5. Бутова Н. В. Перспективи інтеграції України в міжнародний ринок готельних послуг [Електронний ресурс] / Н. В. Бутова. – Режим доступу : http://visnykonu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf.
dc.relation.references6. Ковешніков В.С.Організація готельно – ресторанної справи: навчальний посібник /В.С. Ковешніков, М.П. Мальська, Х.Й. Роглєв.-К.: Кондор, 2015. 752 с.
dc.relation.references7. Круль Г.Я. Основи готельної справи. Навчальний посібник.Текст /Г.Я. Круль. К.: Центр учбової літератури, 2017-367 с.
dc.relation.referencesen1. Detalna informatsiia pro hotel, yakyi maie nul zirok [Electronic resource], Access mode : http://experttur.com/europe/shvejcariya/201808/otel-0-zvezd-otkrylsya-vshvejcarii-gosti-zhivut-pryamo-na-ulice.html
dc.relation.referencesen2. Korotka informatsiia pro hotel, yakyi maie nul zirok [Elektronnyiresurs].–Access mode: https://www.cre.ru/news/71292
dc.relation.referencesen3. Oleksyn I.I. Intehratsiia stratehii upravlinnia produktyvnistiu ta yakistiu obsluhovuvania v hotelnomu pidpryiemstvi. Naukovyi visnyk NLTU Ukrainy. 2010. Iss.20.5.-P.131-136.
dc.relation.referencesen4. Buty abo ne buty hotelnii industrii v Ukraini. 2020. URL:http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/.
dc.relation.referencesen5. Butova N. V. Perspektyvy intehratsii Ukrainy v mizhnarodnyi rynok hotelnykh posluh [Electronic resource], N. V. Butova, Access mode : http://visnykonu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf.
dc.relation.referencesen6. Koveshnikov V.S.Orhanizatsiia hotelno – restorannoi spravy: navchalnyi posibnyk /V.S. Koveshnikov, M.P. Malska, Kh.Y. Rohliev.-K., Kondor, 2015. 752 p.
dc.relation.referencesen7. Krul H.Ya. Osnovy hotelnoi spravy. Navchalnyi posibnyk.Tekst /H.Ya. Krul. K., Centre of Educational Literature, 2017-367 p.
dc.identifier.citationenDatsyk J. (2023) Innovatsii v hotelnii industrii [Innovations in the hotel industry]. Materials of the Ⅱ Ukrainian scientific and practical Internet conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment" (Tern., 30 November 2023), pp. 20-22 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський кооперативний фаховий коледж
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
dc.citation.spage20
dc.citation.epage22
dc.citation.conferenceⅡ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅱ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2023)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.