Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44616
Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Остафійчук, Ольга | |
dc.contributor.author | Дацик, Юліанна | |
dc.contributor.author | Datsyk, Julianna | |
dc.coverage.temporal | 30 листопада 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 30 November 2023 | |
dc.date.accessioned | 2024-02-28T11:20:06Z | - |
dc.date.available | 2024-02-28T11:20:06Z | - |
dc.date.created | 2023-11-30 | |
dc.date.issued | 2023-11-30 | |
dc.identifier.citation | Дацик Ю. Інновації в готельній індустрії / Юліанна Дацик // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 30 листопада 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 20–22. — (Маркетингові технології та інновації в управлінні підприємствами). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44616 | - |
dc.format.extent | 20-22 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Materials of the Ⅱ Ukrainian scientific and practical Internet conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment", 2023 | |
dc.relation.uri | http://experttur.com/europe/shvejcariya/201808/otel-0-zvezd-otkrylsya-vshvejcarii-gosti-zhivut-pryamo-na-ulice.html | |
dc.relation.uri | https://www.cre.ru/news/71292 | |
dc.relation.uri | http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/ | |
dc.relation.uri | http://visnykonu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf | |
dc.title | Інновації в готельній індустрії | |
dc.title.alternative | Innovations in the hotel industry | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 3 | |
dc.subject.udc | 640.43 | |
dc.subject.udc | 338.48 | |
dc.relation.references | 1. Детальна інформація про готель, який має нуль зірок [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://experttur.com/europe/shvejcariya/201808/otel-0-zvezd-otkrylsya-vshvejcarii-gosti-zhivut-pryamo-na-ulice.html | |
dc.relation.references | 2. Коротка інформація про готель, який має нуль зірок [Електроннийресурс].–Режим доступу: https://www.cre.ru/news/71292 | |
dc.relation.references | 3. Олексин І.І. Інтеграція стратегій управління продуктивністю та якістю обслуговуваня в готельному підприємстві. Науковий вісник НЛТУ України. 2010. Вип.20.5.-С.131-136. | |
dc.relation.references | 4. Бути або не бути готельній індустрії в Україні. 2020. URL:http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/. | |
dc.relation.references | 5. Бутова Н. В. Перспективи інтеграції України в міжнародний ринок готельних послуг [Електронний ресурс] / Н. В. Бутова. – Режим доступу : http://visnykonu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf. | |
dc.relation.references | 6. Ковешніков В.С.Організація готельно – ресторанної справи: навчальний посібник /В.С. Ковешніков, М.П. Мальська, Х.Й. Роглєв.-К.: Кондор, 2015. 752 с. | |
dc.relation.references | 7. Круль Г.Я. Основи готельної справи. Навчальний посібник.Текст /Г.Я. Круль. К.: Центр учбової літератури, 2017-367 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Detalna informatsiia pro hotel, yakyi maie nul zirok [Electronic resource], Access mode : http://experttur.com/europe/shvejcariya/201808/otel-0-zvezd-otkrylsya-vshvejcarii-gosti-zhivut-pryamo-na-ulice.html | |
dc.relation.referencesen | 2. Korotka informatsiia pro hotel, yakyi maie nul zirok [Elektronnyiresurs].–Access mode: https://www.cre.ru/news/71292 | |
dc.relation.referencesen | 3. Oleksyn I.I. Intehratsiia stratehii upravlinnia produktyvnistiu ta yakistiu obsluhovuvania v hotelnomu pidpryiemstvi. Naukovyi visnyk NLTU Ukrainy. 2010. Iss.20.5.-P.131-136. | |
dc.relation.referencesen | 4. Buty abo ne buty hotelnii industrii v Ukraini. 2020. URL:http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/. | |
dc.relation.referencesen | 5. Butova N. V. Perspektyvy intehratsii Ukrainy v mizhnarodnyi rynok hotelnykh posluh [Electronic resource], N. V. Butova, Access mode : http://visnykonu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf. | |
dc.relation.referencesen | 6. Koveshnikov V.S.Orhanizatsiia hotelno – restorannoi spravy: navchalnyi posibnyk /V.S. Koveshnikov, M.P. Malska, Kh.Y. Rohliev.-K., Kondor, 2015. 752 p. | |
dc.relation.referencesen | 7. Krul H.Ya. Osnovy hotelnoi spravy. Navchalnyi posibnyk.Tekst /H.Ya. Krul. K., Centre of Educational Literature, 2017-367 p. | |
dc.identifier.citationen | Datsyk J. (2023) Innovatsii v hotelnii industrii [Innovations in the hotel industry]. Materials of the Ⅱ Ukrainian scientific and practical Internet conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment" (Tern., 30 November 2023), pp. 20-22 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський кооперативний фаховий коледж | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ | |
dc.citation.spage | 20 | |
dc.citation.epage | 22 | |
dc.citation.conference | Ⅱ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ | |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅱ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2023) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
MTEMSTE_2023_Datsyk_J-Innovations_in_the_hotel_industry_20-22.pdf | 564,97 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
MTEMSTE_2023_Datsyk_J-Innovations_in_the_hotel_industry_20-22.djvu | 38,7 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
MTEMSTE_2023_Datsyk_J-Innovations_in_the_hotel_industry_20-22__COVER.png | 490,59 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.