Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44138

Назва: Впровадження ощадливого виробництва на підприємстві харчової промисловості
Інші назви: Implementation of lean production at a food industry enterprise
Автори: Михайлишин, Б.
Mychailyshyn, B.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
Бібліографічний опис: Михайлишин Б. Впровадження ощадливого виробництва на підприємстві харчової промисловості / Б. Михайлишин // Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 7-8 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 53–54. — (Сучасні комунікації та оцінка якості управління в умовах невизначеності).
Bibliographic description: Mychailyshyn B. (2023) Vprovadzhennia oshchadlyvoho vyrobnytstva na pidpryiemstvi kharchovoi promyslovosti [Implementation of lean production at a food industry enterprise]. Theses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society" (Tern., 7-8 December), pp. 53-54 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2023
Theses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society", 2023
Конференція/захід: Ⅳ міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Дата публікації: 7-гру-2023
Дата внесення: 28-січ-2024
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 7-8 грудня 2023 року
7-8 December
Науковий керівник: Панухник, Олена Віталіївна
Panukhnyk, O.
УДК: 338
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 53-54
Початкова сторінка: 53
Кінцева сторінка: 54
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44138
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://uk.wikipedia.org/wiki/Ощадливе_виробництво
Перелік літератури: 1. Ощадливе виробництво. Режим доступу: https://uk.wikipedia.org/wiki/Ощадливе_виробництво
2. Джефрі К. Лайкер. Філософія Toyota. 14 принципів роботи злагодженої команди. Київ: Наш формат. С. 424.
References: 1. Oshchadlive virobnitstvo. Access mode: https://uk.wikipedia.org/wiki/Oshchadlive_virobnitstvo
2. Dzhefri K. Laiker. Filosofiia Toyota. 14 pryntsypiv roboty zlahodzhenoi komandy. Kyiv: Nash format. P. 424.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IV міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.