Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44138

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПанухник, Олена Віталіївна
dc.contributor.advisorPanukhnyk, O.
dc.contributor.authorМихайлишин, Б.
dc.contributor.authorMychailyshyn, B.
dc.coverage.temporal7-8 грудня 2023 року
dc.coverage.temporal7-8 December
dc.date.accessioned2024-01-28T13:26:01Z-
dc.date.available2024-01-28T13:26:01Z-
dc.date.created2023-12-07
dc.date.issued2023-12-07
dc.identifier.citationМихайлишин Б. Впровадження ощадливого виробництва на підприємстві харчової промисловості / Б. Михайлишин // Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 7-8 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 53–54. — (Сучасні комунікації та оцінка якості управління в умовах невизначеності).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44138-
dc.format.extent53-54
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2023
dc.relation.ispartofTheses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society", 2023
dc.relation.urihttps://uk.wikipedia.org/wiki/Ощадливе_виробництво
dc.titleВпровадження ощадливого виробництва на підприємстві харчової промисловості
dc.title.alternativeImplementation of lean production at a food industry enterprise
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc338
dc.relation.references1. Ощадливе виробництво. Режим доступу: https://uk.wikipedia.org/wiki/Ощадливе_виробництво
dc.relation.references2. Джефрі К. Лайкер. Філософія Toyota. 14 принципів роботи злагодженої команди. Київ: Наш формат. С. 424.
dc.relation.referencesen1. Oshchadlive virobnitstvo. Access mode: https://uk.wikipedia.org/wiki/Oshchadlive_virobnitstvo
dc.relation.referencesen2. Dzhefri K. Laiker. Filosofiia Toyota. 14 pryntsypiv roboty zlahodzhenoi komandy. Kyiv: Nash format. P. 424.
dc.identifier.citationenMychailyshyn B. (2023) Vprovadzhennia oshchadlyvoho vyrobnytstva na pidpryiemstvi kharchovoi promyslovosti [Implementation of lean production at a food industry enterprise]. Theses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society" (Tern., 7-8 December), pp. 53-54 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
dc.citation.spage53
dc.citation.epage54
dc.citation.conferenceⅣ міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Розташовується у зібраннях:IV міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.