Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44138

Název: Впровадження ощадливого виробництва на підприємстві харчової промисловості
Další názvy: Implementation of lean production at a food industry enterprise
Autoři: Михайлишин, Б.
Mychailyshyn, B.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
Bibliographic description (Ukraine): Михайлишин Б. Впровадження ощадливого виробництва на підприємстві харчової промисловості / Б. Михайлишин // Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 7-8 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 53–54. — (Сучасні комунікації та оцінка якості управління в умовах невизначеності).
Bibliographic description (International): Mychailyshyn B. (2023) Vprovadzhennia oshchadlyvoho vyrobnytstva na pidpryiemstvi kharchovoi promyslovosti [Implementation of lean production at a food industry enterprise]. Theses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society" (Tern., 7-8 December), pp. 53-54 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2023
Theses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society", 2023
Conference/Event: Ⅳ міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Journal/Collection: Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Datum vydání: 7-pro-2023
Date of entry: 28-led-2024
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 7-8 грудня 2023 року
7-8 December
Supervisor: Панухник, Олена Віталіївна
Panukhnyk, O.
UDC: 338
Number of pages: 2
Page range: 53-54
Start page: 53
End page: 54
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44138
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
URL for reference material: https://uk.wikipedia.org/wiki/Ощадливе_виробництво
References (Ukraine): 1. Ощадливе виробництво. Режим доступу: https://uk.wikipedia.org/wiki/Ощадливе_виробництво
2. Джефрі К. Лайкер. Філософія Toyota. 14 принципів роботи злагодженої команди. Київ: Наш формат. С. 424.
References (International): 1. Oshchadlive virobnitstvo. Access mode: https://uk.wikipedia.org/wiki/Oshchadlive_virobnitstvo
2. Dzhefri K. Laiker. Filosofiia Toyota. 14 pryntsypiv roboty zlahodzhenoi komandy. Kyiv: Nash format. P. 424.
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:IV міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2023)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.