Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44138

Tytuł: Впровадження ощадливого виробництва на підприємстві харчової промисловості
Inne tytuły: Implementation of lean production at a food industry enterprise
Authors: Михайлишин, Б.
Mychailyshyn, B.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
Cytat: Михайлишин Б. Впровадження ощадливого виробництва на підприємстві харчової промисловості / Б. Михайлишин // Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 7-8 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 53–54. — (Сучасні комунікації та оцінка якості управління в умовах невизначеності).
Bibliographic description: Mychailyshyn B. (2023) Vprovadzhennia oshchadlyvoho vyrobnytstva na pidpryiemstvi kharchovoi promyslovosti [Implementation of lean production at a food industry enterprise]. Theses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society" (Tern., 7-8 December), pp. 53-54 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2023
Theses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Data wydania: 7-gru-2023
Date of entry: 28-sty-2024
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 7-8 грудня 2023 року
7-8 December
Promotor: Панухник, Олена Віталіївна
Panukhnyk, O.
UDC: 338
Strony: 2
Zakres stron: 53-54
Główna strona: 53
Strona końcowa: 54
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44138
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Związane URL literatura: https://uk.wikipedia.org/wiki/Ощадливе_виробництво
Wykaz piśmiennictwa: 1. Ощадливе виробництво. Режим доступу: https://uk.wikipedia.org/wiki/Ощадливе_виробництво
2. Джефрі К. Лайкер. Філософія Toyota. 14 принципів роботи злагодженої команди. Київ: Наш формат. С. 424.
References: 1. Oshchadlive virobnitstvo. Access mode: https://uk.wikipedia.org/wiki/Oshchadlive_virobnitstvo
2. Dzhefri K. Laiker. Filosofiia Toyota. 14 pryntsypiv roboty zlahodzhenoi komandy. Kyiv: Nash format. P. 424.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:IV міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi