Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44016
Titel: Модернізація вузла приводу фризера машини для виготовлення морозива FC-200
Övriga titlar: Modernization of the freezer drive in the ice-cream making machine, model FC-200
Författare: Шпікула, Микола Ігорович
Shpikula, Mykola
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Шпікула М. І. Модернізація вузла приводу фризера машини для виготовлення морозива FC-200 : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / М. І. Шпікула. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 68 с.
Utgivningsdatum: dec-2023
Submitted date: dec-2023
Date of entry: 23-jan-2024
Utgivare: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Supervisor: Деркач, Андрій Васильович
Nyckelord: 133
галузеве машинобудування
морозиво
фрізер
Page range: 68
Sammanfattning: Тема: Модернізація вузла приводу фризера машини для виготовлення морозива FC-200 Робота виконана за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2023. У роботі пропонується оптимізувати параметри виробництва морозива. Були використані фізико-математичні закони для розробки математичної моделі процесу заморожування, оскільки це є ключовим етапом. Запропоновано заходи із модернізації, що полягає у встановленні спеціальної муфти на приводі фрізера, розрахованої на зріз при заклинюванні. Очікуване підвищення надійності машини, допоможе зменшити кількість днів простою обладнання для ремонту на лінії виготовлення морозива. Це позитивно вплине на витрати при виробництві продукції.
Beskrivning: У роботі пропонується оптимізувати параметри виробництва морозива. Були використані фізико-математичні закони для розробки математичної моделі процесу заморожування, оскільки це є ключовим етапом. Запропоновано заходи із модернізації, що полягає у встановленні спеціальної муфти на приводі фрізера, розрахованої на зріз при заклинюванні. Очікуване підвищення надійності машини, допоможе зменшити кількість днів простою обладнання для ремонту на лінії виготовлення морозива. Це позитивно вплине на витрати при виробництві продукції.
Content: У роботі пропонується оптимізувати параметри виробництва морозива. Були використані фізико-математичні закони для розробки математичної моделі процесу заморожування, оскільки це є ключовим етапом. Запропоновано заходи із модернізації, що полягає у встановленні спеціальної муфти на приводі фрізера, розрахованої на зріз при заклинюванні. Очікуване підвищення надійності машини, допоможе зменшити кількість днів простою обладнання для ремонту на лінії виготовлення морозива. Це позитивно вплине на витрати при виробництві продукції.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44016
Copyright owner: © Шпікула М.І., 2023
References (Ukraine): 1. Шинкарик М.М. Ворощук В.Я. Методичні вказівки до виконання курсового проекту з курсу “Технологічне обладнання харчових виробництв”.
2. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. | Єресько Г.О., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.-Ц.:ЦНЛ "Інкос", 2007. – 344с.
3. Гулий І.С. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості К.: Нова книга 2000 р. – 575 с.
4. Кармелюк Г. І. Теорія ймовірностей та математична статистика: посібник з розв’язування задач. / Г. І. Кармелюк – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 576с.
5. Стручок В.С. Безпека в надзвичайних ситуаціях. Методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня «магістр» всіх спеціальностей денної та заочної (дистанційної) форм навчання / В.С.Стручок. — Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2022. — 156 с.
Бойчик І. М. Економіка підприємства, навчальний посібник. К.: ”Каравела”, 2000 – 290 с.
7. Закалов О. В. Методичні вказівки з курсу “ Основи проектування підприємств харчової промисловості”, Тернопіль – 2000р.-51с.
Content type: Dissertation
Samling:133 — галузеве машинобудування

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Шпікула_МОм-61.pdf1,49 MBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrativa verktyg