Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44016
Título: Модернізація вузла приводу фризера машини для виготовлення морозива FC-200
Outros títulos: Modernization of the freezer drive in the ice-cream making machine, model FC-200
Authors: Шпікула, Микола Ігорович
Shpikula, Mykola
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Шпікула М. І. Модернізація вузла приводу фризера машини для виготовлення морозива FC-200 : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / М. І. Шпікула. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 68 с.
Data de edición: Dec-2023
Submitted date: Dec-2023
Date of entry: 23-Jan-2024
Editor: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Supervisor: Деркач, Андрій Васильович
Palabras chave: 133
галузеве машинобудування
морозиво
фрізер
Page range: 68
Resumo: Тема: Модернізація вузла приводу фризера машини для виготовлення морозива FC-200 Робота виконана за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2023. У роботі пропонується оптимізувати параметри виробництва морозива. Були використані фізико-математичні закони для розробки математичної моделі процесу заморожування, оскільки це є ключовим етапом. Запропоновано заходи із модернізації, що полягає у встановленні спеціальної муфти на приводі фрізера, розрахованої на зріз при заклинюванні. Очікуване підвищення надійності машини, допоможе зменшити кількість днів простою обладнання для ремонту на лінії виготовлення морозива. Це позитивно вплине на витрати при виробництві продукції.
Descrición: У роботі пропонується оптимізувати параметри виробництва морозива. Були використані фізико-математичні закони для розробки математичної моделі процесу заморожування, оскільки це є ключовим етапом. Запропоновано заходи із модернізації, що полягає у встановленні спеціальної муфти на приводі фрізера, розрахованої на зріз при заклинюванні. Очікуване підвищення надійності машини, допоможе зменшити кількість днів простою обладнання для ремонту на лінії виготовлення морозива. Це позитивно вплине на витрати при виробництві продукції.
Content: У роботі пропонується оптимізувати параметри виробництва морозива. Були використані фізико-математичні закони для розробки математичної моделі процесу заморожування, оскільки це є ключовим етапом. Запропоновано заходи із модернізації, що полягає у встановленні спеціальної муфти на приводі фрізера, розрахованої на зріз при заклинюванні. Очікуване підвищення надійності машини, допоможе зменшити кількість днів простою обладнання для ремонту на лінії виготовлення морозива. Це позитивно вплине на витрати при виробництві продукції.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44016
Copyright owner: © Шпікула М.І., 2023
References (Ukraine): 1. Шинкарик М.М. Ворощук В.Я. Методичні вказівки до виконання курсового проекту з курсу “Технологічне обладнання харчових виробництв”.
2. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. | Єресько Г.О., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.-Ц.:ЦНЛ "Інкос", 2007. – 344с.
3. Гулий І.С. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості К.: Нова книга 2000 р. – 575 с.
4. Кармелюк Г. І. Теорія ймовірностей та математична статистика: посібник з розв’язування задач. / Г. І. Кармелюк – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 576с.
5. Стручок В.С. Безпека в надзвичайних ситуаціях. Методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня «магістр» всіх спеціальностей денної та заочної (дистанційної) форм навчання / В.С.Стручок. — Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2022. — 156 с.
Бойчик І. М. Економіка підприємства, навчальний посібник. К.: ”Каравела”, 2000 – 290 с.
7. Закалов О. В. Методичні вказівки з курсу “ Основи проектування підприємств харчової промисловості”, Тернопіль – 2000р.-51с.
Content type: Dissertation
Aparece nas Coleccións133 — галузеве машинобудування

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Шпікула_МОм-61.pdf1,49 MBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas