Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44016
Назва: Модернізація вузла приводу фризера машини для виготовлення морозива FC-200
Інші назви: Modernization of the freezer drive in the ice-cream making machine, model FC-200
Автори: Шпікула, Микола Ігорович
Shpikula, Mykola
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Шпікула М. І. Модернізація вузла приводу фризера машини для виготовлення морозива FC-200 : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / М. І. Шпікула. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 68 с.
Дата публікації: гру-2023
Дата подання: гру-2023
Дата внесення: 23-січ-2024
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Деркач, Андрій Васильович
Теми: 133
галузеве машинобудування
морозиво
фрізер
Діапазон сторінок: 68
Короткий огляд (реферат): Тема: Модернізація вузла приводу фризера машини для виготовлення морозива FC-200 Робота виконана за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2023. У роботі пропонується оптимізувати параметри виробництва морозива. Були використані фізико-математичні закони для розробки математичної моделі процесу заморожування, оскільки це є ключовим етапом. Запропоновано заходи із модернізації, що полягає у встановленні спеціальної муфти на приводі фрізера, розрахованої на зріз при заклинюванні. Очікуване підвищення надійності машини, допоможе зменшити кількість днів простою обладнання для ремонту на лінії виготовлення морозива. Це позитивно вплине на витрати при виробництві продукції.
Опис: У роботі пропонується оптимізувати параметри виробництва морозива. Були використані фізико-математичні закони для розробки математичної моделі процесу заморожування, оскільки це є ключовим етапом. Запропоновано заходи із модернізації, що полягає у встановленні спеціальної муфти на приводі фрізера, розрахованої на зріз при заклинюванні. Очікуване підвищення надійності машини, допоможе зменшити кількість днів простою обладнання для ремонту на лінії виготовлення морозива. Це позитивно вплине на витрати при виробництві продукції.
Зміст: У роботі пропонується оптимізувати параметри виробництва морозива. Були використані фізико-математичні закони для розробки математичної моделі процесу заморожування, оскільки це є ключовим етапом. Запропоновано заходи із модернізації, що полягає у встановленні спеціальної муфти на приводі фрізера, розрахованої на зріз при заклинюванні. Очікуване підвищення надійності машини, допоможе зменшити кількість днів простою обладнання для ремонту на лінії виготовлення морозива. Це позитивно вплине на витрати при виробництві продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44016
Власник авторського права: © Шпікула М.І., 2023
Перелік літератури: 1. Шинкарик М.М. Ворощук В.Я. Методичні вказівки до виконання курсового проекту з курсу “Технологічне обладнання харчових виробництв”.
2. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. | Єресько Г.О., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.-Ц.:ЦНЛ "Інкос", 2007. – 344с.
3. Гулий І.С. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості К.: Нова книга 2000 р. – 575 с.
4. Кармелюк Г. І. Теорія ймовірностей та математична статистика: посібник з розв’язування задач. / Г. І. Кармелюк – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 576с.
5. Стручок В.С. Безпека в надзвичайних ситуаціях. Методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня «магістр» всіх спеціальностей денної та заочної (дистанційної) форм навчання / В.С.Стручок. — Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2022. — 156 с.
Бойчик І. М. Економіка підприємства, навчальний посібник. К.: ”Каравела”, 2000 – 290 с.
7. Закалов О. В. Методичні вказівки з курсу “ Основи проектування підприємств харчової промисловості”, Тернопіль – 2000р.-51с.
Тип вмісту: Dissertation
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шпікула_МОм-61.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора