Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44012
Başlık: Удосконалення конструкції охолоджувача маслоутворювача Я7-ОМ-ЗТ
Diğer Başlıklar: Improvement of the cooler unit of the oil separator, model YA7-OM-ZT
Yazarlar: Хомин, Василь Богданович
Khomyn, Vasyl
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Хомин В. Б. Удосконалення конструкції охолоджувача маслоутворювача Я7-ОМ-ЗТ : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / В. Б. Хомин. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 77 с.
Yayın Tarihi: Ara-2023
Submitted date: Ara-2023
Date of entry: 23-Oca-2024
Yayıncı: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Supervisor: Шинкарик, Марія Миколаївна
Anahtar kelimeler: 133
галузеве машинобудування
маслоутворювач
високожирні вершки
oil former
high-fat cream
scraper plate heat exchanger
Page range: 77
Özet: Автор магістерської кваліфікаційної роботи: Хомин Василь Богданович. Тема магістерської кваліфікаційної роботи: «Удосконалення конструкції охолоджувача маслоутворювача Я7-ОМ-ЗТ». 133 «Галузеве машинобудування». - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль, 2023. В кваліфікаційній роботі проведено удосконалення конструкції маслоутворювача шляхом встановлення для охолодження високожирних вершків пластинчастого скребкового охолоджувача для досягнення на виході із нього температури кристалізації вершків. Циліндрові обробники використовуються для завершення кристалізації масла і забезпечення його фасування у дрібне упакування. Робота представлена на листах формату А1 та пояснювальній записці на ст.
The topic of the master's qualification thesis: "Improvement of the cooler unit of the oil separator, model YA7-OM-ZT" 133 "Industrial mechanical engineering". - Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil, 2023. In the qualification work, the design of the cooling unit of the oil maker was improved by installing a plate-type scraper cooler to reach the cream crystallization temperature at its exit. Cylinder processors are used to complete the crystallization of the oil and ensure its packaging in small packages. The work is presented on A1 format sheets and an explanatory note is on page.
Açıklama: В кваліфікаційній роботі проведено удосконалення конструкції маслоутворювача шляхом встановлення для охолодження високожирних вершків пластинчастого скребкового охолоджувача для досягнення на виході із нього температури кристалізації вершків. Циліндрові обробники використовуються для завершення кристалізації масла і забезпечення його фасування у дрібне упакування.
Content: В кваліфікаційній роботі проведено удосконалення конструкції маслоутворювача шляхом встановлення для охолодження високожирних вершків пластинчастого скребкового охолоджувача для досягнення на виході із нього температури кристалізації вершків. Циліндрові обробники використовуються для завершення кристалізації масла і забезпечення його фасування у дрібне упакування.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44012
Copyright owner: © Хомин В.Б., 2023
References (Ukraine): 1. Гулий І.С. Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості /І.С. Гулий. – Вінниця: Нова книга, 2001. – 575 c.
2. Ересько, Г.А. Маслообразователь интенсивного действия [текст] / Г.А. Ересько, В.М. Коваленко // Молочная промышленность. - 1985. - № 5. -с. 19-22.
3. В.С.Гуць,О.А.Коваль. Методика дослідження консистенції харчових продуктів методом пенетрації.Харчова промисловість.№5.2007.с.16-23.
4. Діагностика фізичних властивостей харчових продуктів; монографія, С.Л.Шаповал, Р.П.Романенко, М.П.Форостяна.-Київ.нац.торг. – економ. Ун-т, 2017.-192с.
5. Єресько, Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв: навч. Посібник / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. – К.: фірма «ІНКОС» Центр навчальної літератури, 2007. – 334 c.
Content type: Master Thesis
Koleksiyonlarda Görünür:133 — галузеве машинобудування

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Хомин_МОм-61.pdf3,07 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları