Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44012
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШинкарик, Марія Миколаївна-
dc.contributor.authorХомин, Василь Богданович-
dc.contributor.authorKhomyn, Vasyl-
dc.date.accessioned2024-01-23T21:11:43Z-
dc.date.available2024-01-23T21:11:43Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.date.submitted2023-12-
dc.identifier.citationХомин В. Б. Удосконалення конструкції охолоджувача маслоутворювача Я7-ОМ-ЗТ : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / В. Б. Хомин. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44012-
dc.descriptionВ кваліфікаційній роботі проведено удосконалення конструкції маслоутворювача шляхом встановлення для охолодження високожирних вершків пластинчастого скребкового охолоджувача для досягнення на виході із нього температури кристалізації вершків. Циліндрові обробники використовуються для завершення кристалізації масла і забезпечення його фасування у дрібне упакування.uk_UA
dc.description.abstractАвтор магістерської кваліфікаційної роботи: Хомин Василь Богданович. Тема магістерської кваліфікаційної роботи: «Удосконалення конструкції охолоджувача маслоутворювача Я7-ОМ-ЗТ». 133 «Галузеве машинобудування». - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль, 2023. В кваліфікаційній роботі проведено удосконалення конструкції маслоутворювача шляхом встановлення для охолодження високожирних вершків пластинчастого скребкового охолоджувача для досягнення на виході із нього температури кристалізації вершків. Циліндрові обробники використовуються для завершення кристалізації масла і забезпечення його фасування у дрібне упакування. Робота представлена на листах формату А1 та пояснювальній записці на ст.uk_UA
dc.description.abstractThe topic of the master's qualification thesis: "Improvement of the cooler unit of the oil separator, model YA7-OM-ZT" 133 "Industrial mechanical engineering". - Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil, 2023. In the qualification work, the design of the cooling unit of the oil maker was improved by installing a plate-type scraper cooler to reach the cream crystallization temperature at its exit. Cylinder processors are used to complete the crystallization of the oil and ensure its packaging in small packages. The work is presented on A1 format sheets and an explanatory note is on page.-
dc.description.tableofcontentsВ кваліфікаційній роботі проведено удосконалення конструкції маслоутворювача шляхом встановлення для охолодження високожирних вершків пластинчастого скребкового охолоджувача для досягнення на виході із нього температури кристалізації вершків. Циліндрові обробники використовуються для завершення кристалізації масла і забезпечення його фасування у дрібне упакування.uk_UA
dc.format.extent77-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectмаслоутворювачuk_UA
dc.subjectвисокожирні вершкиuk_UA
dc.subjectoil former-
dc.subjecthigh-fat cream-
dc.subjectscraper plate heat exchanger-
dc.titleУдосконалення конструкції охолоджувача маслоутворювача Я7-ОМ-ЗТuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the cooler unit of the oil separator, model YA7-OM-ZTuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Хомин В.Б., 2023uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.relation.references1. Гулий І.С. Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості /І.С. Гулий. – Вінниця: Нова книга, 2001. – 575 c.uk_UA
dc.relation.references2. Ересько, Г.А. Маслообразователь интенсивного действия [текст] / Г.А. Ересько, В.М. Коваленко // Молочная промышленность. - 1985. - № 5. -с. 19-22.uk_UA
dc.relation.references3. В.С.Гуць,О.А.Коваль. Методика дослідження консистенції харчових продуктів методом пенетрації.Харчова промисловість.№5.2007.с.16-23.uk_UA
dc.relation.references4. Діагностика фізичних властивостей харчових продуктів; монографія, С.Л.Шаповал, Р.П.Романенко, М.П.Форостяна.-Київ.нац.торг. – економ. Ун-т, 2017.-192с.uk_UA
dc.relation.references5. Єресько, Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв: навч. Посібник / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. – К.: фірма «ІНКОС» Центр навчальної літератури, 2007. – 334 c.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хомин_МОм-61.pdf3,07 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора