Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44012
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шинкарик, Марія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Хомин, Василь Богданович | - |
dc.contributor.author | Khomyn, Vasyl | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-23T21:11:43Z | - |
dc.date.available | 2024-01-23T21:11:43Z | - |
dc.date.issued | 2023-12 | - |
dc.date.submitted | 2023-12 | - |
dc.identifier.citation | Хомин В. Б. Удосконалення конструкції охолоджувача маслоутворювача Я7-ОМ-ЗТ : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / В. Б. Хомин. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 77 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44012 | - |
dc.description | В кваліфікаційній роботі проведено удосконалення конструкції маслоутворювача шляхом встановлення для охолодження високожирних вершків пластинчастого скребкового охолоджувача для досягнення на виході із нього температури кристалізації вершків. Циліндрові обробники використовуються для завершення кристалізації масла і забезпечення його фасування у дрібне упакування. | uk_UA |
dc.description.abstract | Автор магістерської кваліфікаційної роботи: Хомин Василь Богданович. Тема магістерської кваліфікаційної роботи: «Удосконалення конструкції охолоджувача маслоутворювача Я7-ОМ-ЗТ». 133 «Галузеве машинобудування». - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль, 2023. В кваліфікаційній роботі проведено удосконалення конструкції маслоутворювача шляхом встановлення для охолодження високожирних вершків пластинчастого скребкового охолоджувача для досягнення на виході із нього температури кристалізації вершків. Циліндрові обробники використовуються для завершення кристалізації масла і забезпечення його фасування у дрібне упакування. Робота представлена на листах формату А1 та пояснювальній записці на ст. | uk_UA |
dc.description.abstract | The topic of the master's qualification thesis: "Improvement of the cooler unit of the oil separator, model YA7-OM-ZT" 133 "Industrial mechanical engineering". - Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil, 2023. In the qualification work, the design of the cooling unit of the oil maker was improved by installing a plate-type scraper cooler to reach the cream crystallization temperature at its exit. Cylinder processors are used to complete the crystallization of the oil and ensure its packaging in small packages. The work is presented on A1 format sheets and an explanatory note is on page. | - |
dc.description.tableofcontents | В кваліфікаційній роботі проведено удосконалення конструкції маслоутворювача шляхом встановлення для охолодження високожирних вершків пластинчастого скребкового охолоджувача для досягнення на виході із нього температури кристалізації вершків. Циліндрові обробники використовуються для завершення кристалізації масла і забезпечення його фасування у дрібне упакування. | uk_UA |
dc.format.extent | 77 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject | 133 | uk_UA |
dc.subject | галузеве машинобудування | uk_UA |
dc.subject | маслоутворювач | uk_UA |
dc.subject | високожирні вершки | uk_UA |
dc.subject | oil former | - |
dc.subject | high-fat cream | - |
dc.subject | scraper plate heat exchanger | - |
dc.title | Удосконалення конструкції охолоджувача маслоутворювача Я7-ОМ-ЗТ | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of the cooler unit of the oil separator, model YA7-OM-ZT | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | © Хомин В.Б., 2023 | uk_UA |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Гулий І.С. Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості /І.С. Гулий. – Вінниця: Нова книга, 2001. – 575 c. | uk_UA |
dc.relation.references | 2. Ересько, Г.А. Маслообразователь интенсивного действия [текст] / Г.А. Ересько, В.М. Коваленко // Молочная промышленность. - 1985. - № 5. -с. 19-22. | uk_UA |
dc.relation.references | 3. В.С.Гуць,О.А.Коваль. Методика дослідження консистенції харчових продуктів методом пенетрації.Харчова промисловість.№5.2007.с.16-23. | uk_UA |
dc.relation.references | 4. Діагностика фізичних властивостей харчових продуктів; монографія, С.Л.Шаповал, Р.П.Романенко, М.П.Форостяна.-Київ.нац.торг. – економ. Ун-т, 2017.-192с. | uk_UA |
dc.relation.references | 5. Єресько, Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв: навч. Посібник / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. – К.: фірма «ІНКОС» Центр навчальної літератури, 2007. – 334 c. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 133 — галузеве машинобудування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хомин_МОм-61.pdf | 3,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора