Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44008
Tytuł: Модернізація вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П
Inne tytuły: Modernization of the raw material feeding assembly in the machine for screening bulk products, model P2P
Authors: Гавліч, Дмитро Русланович
Havlich, Dmytro
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Гавліч Д. Р. Модернізація вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / Д. Р. Гавліч. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 80 с.
Data wydania: gru-2023
Data archiwizacji: gru-2023
Date of entry: 23-sty-2024
Wydawca: ТНТУ
Kraj (kod): UA
Place edycja: ТНТУ
Promotor: Пилипець, Оксана Михайлівна
Słowa kluczowe: 133
галузеве машинобудування
просіювач
борошно
лопать
механізму
sifter
flour
blade
mechanism
Zakres stron: 80
Abstract: Автор кваліфікаційної роботи магістра: Гавліч Дмитро Русланович. Тема кваліфікаційної роботи магістра: Модернізація вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П. Кваліфікаційну роботу виконано в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки обсягом 78 сторінок (46 рисунків) та графічної частини 8 креслень формату А1. В кваліфікаційній роботі пропонуються заходи з модернізації вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П з дослідженням лопаті зворушувача-нагнітача на міцність. Завданнями кваліфікаційної роботи магістра є: проведення аналізу сучасних конструкційних та технологічних рішень для просіювання дрібнодисперсної сировини; розробка заходів щодо модернізації вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; технологічний розрахунок просіювача; розрахунок витрат потужності просіювача; розрахунок пристрою подачі борошна на просіювання; розрахунок приводу подачі борошна на просіювання. створення тривимірної моделі з подальшим аналізом конструкції робочого органу вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; аналіз отриманих числових результатів; розробка заходів з охорони праці та забезпечення безпеки в надзвичайних ситуаціях.
Opis: В кваліфікаційній роботі пропонуються заходи з модернізації вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П з дослідженням лопаті зворушувача-нагнітача на міцність. Завданнями кваліфікаційної роботи магістра є: проведення аналізу сучасних конструкційних та технологічних рішень для просіювання дрібнодисперсної сировини; розробка заходів щодо модернізації вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; технологічний розрахунок просіювача; розрахунок витрат потужності просіювача; розрахунок пристрою подачі борошна на просіювання; розрахунок приводу подачі борошна на просіювання. створення тривимірної моделі з подальшим аналізом конструкції робочого органу вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; аналіз отриманих числових результатів; розробка заходів з охорони праці та забезпечення безпеки в надзвичайних ситуаціях.
Content: Завданнями кваліфікаційної роботи магістра є: проведення аналізу сучасних конструкційних та технологічних рішень для просіювання дрібнодисперсної сировини; розробка заходів щодо модернізації вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; технологічний розрахунок просіювача; розрахунок витрат потужності просіювача; розрахунок пристрою подачі борошна на просіювання; розрахунок приводу подачі борошна на просіювання. створення тривимірної моделі з подальшим аналізом конструкції робочого органу вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; аналіз отриманих числових результатів; розробка заходів з охорони праці та забезпечення безпеки в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44008
Właściciel praw autorskich: © Гавліч Д.Р., 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв. –Тернопіль: ТДТУ, 2000. – 406 с.
2. Поперечний А.М. Процеси та апарати харчових виробництв / Поперечний А.М., Черевко О.І., Гаркуша В.Б.,Кирпиченко Н.В.-К.:ЦУЛ,2007.-304с.
3. Верхівкер Я.Г. Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі : навч. посіб. / Я.Г. Верхівкер, О.С. Бессараб, ТІ. Нікітчіна ; за ред. Я.Г. Верхівкера; Одес. нац. акад. харч, технологій, І Іац. ун–т харч, технологій – Одеса : Освіта України, 2017. – 144 с.
4. Гвоздєв О.В. Машини та обладнання хлібопекарського виробництва: Підручник / О.В. Гвоздев, Ф.Ю. Ялпачик, В.О. Олексієнко. – К.: Вища освіта, 2010. – 307 с
5. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв/ О.Т. Лисовенко, О.А. Руденко – Грицюк, І.М. Литовченко та ін.. К.: Наукова думка. 2000. – 283 с.
6. Полтарак М.И. и др. Технологическое оборудование предприятий хлебопекарной промышленности. Справочник. – К.: Урожай, 1989.– 200с.
7. Маракін М. С. Формування якості борошна в процесі виробництва / М. С. Маракін, Д. Р. Гавліч // Збірник тез доповідей XІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С.283
Typ zawartości: Master Thesis
Występuje w kolekcjach:133 — галузеве машинобудування

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Гавліч_МОм-61.pdf4,07 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora