Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44008
Título: Модернізація вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П
Outros títulos: Modernization of the raw material feeding assembly in the machine for screening bulk products, model P2P
Authors: Гавліч, Дмитро Русланович
Havlich, Dmytro
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Гавліч Д. Р. Модернізація вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / Д. Р. Гавліч. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 80 с.
Data de edición: Dec-2023
Submitted date: Dec-2023
Date of entry: 23-Jan-2024
Editor: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Supervisor: Пилипець, Оксана Михайлівна
Palabras chave: 133
галузеве машинобудування
просіювач
борошно
лопать
механізму
sifter
flour
blade
mechanism
Page range: 80
Resumo: Автор кваліфікаційної роботи магістра: Гавліч Дмитро Русланович. Тема кваліфікаційної роботи магістра: Модернізація вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П. Кваліфікаційну роботу виконано в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки обсягом 78 сторінок (46 рисунків) та графічної частини 8 креслень формату А1. В кваліфікаційній роботі пропонуються заходи з модернізації вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П з дослідженням лопаті зворушувача-нагнітача на міцність. Завданнями кваліфікаційної роботи магістра є: проведення аналізу сучасних конструкційних та технологічних рішень для просіювання дрібнодисперсної сировини; розробка заходів щодо модернізації вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; технологічний розрахунок просіювача; розрахунок витрат потужності просіювача; розрахунок пристрою подачі борошна на просіювання; розрахунок приводу подачі борошна на просіювання. створення тривимірної моделі з подальшим аналізом конструкції робочого органу вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; аналіз отриманих числових результатів; розробка заходів з охорони праці та забезпечення безпеки в надзвичайних ситуаціях.
Descrición: В кваліфікаційній роботі пропонуються заходи з модернізації вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П з дослідженням лопаті зворушувача-нагнітача на міцність. Завданнями кваліфікаційної роботи магістра є: проведення аналізу сучасних конструкційних та технологічних рішень для просіювання дрібнодисперсної сировини; розробка заходів щодо модернізації вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; технологічний розрахунок просіювача; розрахунок витрат потужності просіювача; розрахунок пристрою подачі борошна на просіювання; розрахунок приводу подачі борошна на просіювання. створення тривимірної моделі з подальшим аналізом конструкції робочого органу вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; аналіз отриманих числових результатів; розробка заходів з охорони праці та забезпечення безпеки в надзвичайних ситуаціях.
Content: Завданнями кваліфікаційної роботи магістра є: проведення аналізу сучасних конструкційних та технологічних рішень для просіювання дрібнодисперсної сировини; розробка заходів щодо модернізації вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; технологічний розрахунок просіювача; розрахунок витрат потужності просіювача; розрахунок пристрою подачі борошна на просіювання; розрахунок приводу подачі борошна на просіювання. створення тривимірної моделі з подальшим аналізом конструкції робочого органу вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; аналіз отриманих числових результатів; розробка заходів з охорони праці та забезпечення безпеки в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44008
Copyright owner: © Гавліч Д.Р., 2023
References (Ukraine): 1. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв. –Тернопіль: ТДТУ, 2000. – 406 с.
2. Поперечний А.М. Процеси та апарати харчових виробництв / Поперечний А.М., Черевко О.І., Гаркуша В.Б.,Кирпиченко Н.В.-К.:ЦУЛ,2007.-304с.
3. Верхівкер Я.Г. Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі : навч. посіб. / Я.Г. Верхівкер, О.С. Бессараб, ТІ. Нікітчіна ; за ред. Я.Г. Верхівкера; Одес. нац. акад. харч, технологій, І Іац. ун–т харч, технологій – Одеса : Освіта України, 2017. – 144 с.
4. Гвоздєв О.В. Машини та обладнання хлібопекарського виробництва: Підручник / О.В. Гвоздев, Ф.Ю. Ялпачик, В.О. Олексієнко. – К.: Вища освіта, 2010. – 307 с
5. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв/ О.Т. Лисовенко, О.А. Руденко – Грицюк, І.М. Литовченко та ін.. К.: Наукова думка. 2000. – 283 с.
6. Полтарак М.И. и др. Технологическое оборудование предприятий хлебопекарной промышленности. Справочник. – К.: Урожай, 1989.– 200с.
7. Маракін М. С. Формування якості борошна в процесі виробництва / М. С. Маракін, Д. Р. Гавліч // Збірник тез доповідей XІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С.283
Content type: Master Thesis
Aparece nas Coleccións133 — галузеве машинобудування

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Гавліч_МОм-61.pdf4,07 MBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas