Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44008
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.authorГавліч, Дмитро Русланович-
dc.contributor.authorHavlich, Dmytroen
dc.date.accessioned2024-01-23T20:19:01Z-
dc.date.available2024-01-23T20:19:01Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.date.submitted2023-12-
dc.identifier.citationГавліч Д. Р. Модернізація вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / Д. Р. Гавліч. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 80 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44008-
dc.descriptionВ кваліфікаційній роботі пропонуються заходи з модернізації вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П з дослідженням лопаті зворушувача-нагнітача на міцність. Завданнями кваліфікаційної роботи магістра є: проведення аналізу сучасних конструкційних та технологічних рішень для просіювання дрібнодисперсної сировини; розробка заходів щодо модернізації вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; технологічний розрахунок просіювача; розрахунок витрат потужності просіювача; розрахунок пристрою подачі борошна на просіювання; розрахунок приводу подачі борошна на просіювання. створення тривимірної моделі з подальшим аналізом конструкції робочого органу вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; аналіз отриманих числових результатів; розробка заходів з охорони праці та забезпечення безпеки в надзвичайних ситуаціях.uk_UA
dc.description.abstractАвтор кваліфікаційної роботи магістра: Гавліч Дмитро Русланович. Тема кваліфікаційної роботи магістра: Модернізація вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П. Кваліфікаційну роботу виконано в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки обсягом 78 сторінок (46 рисунків) та графічної частини 8 креслень формату А1. В кваліфікаційній роботі пропонуються заходи з модернізації вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П з дослідженням лопаті зворушувача-нагнітача на міцність. Завданнями кваліфікаційної роботи магістра є: проведення аналізу сучасних конструкційних та технологічних рішень для просіювання дрібнодисперсної сировини; розробка заходів щодо модернізації вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; технологічний розрахунок просіювача; розрахунок витрат потужності просіювача; розрахунок пристрою подачі борошна на просіювання; розрахунок приводу подачі борошна на просіювання. створення тривимірної моделі з подальшим аналізом конструкції робочого органу вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; аналіз отриманих числових результатів; розробка заходів з охорони праці та забезпечення безпеки в надзвичайних ситуаціях.uk_UA
dc.description.tableofcontentsЗавданнями кваліфікаційної роботи магістра є: проведення аналізу сучасних конструкційних та технологічних рішень для просіювання дрібнодисперсної сировини; розробка заходів щодо модернізації вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; технологічний розрахунок просіювача; розрахунок витрат потужності просіювача; розрахунок пристрою подачі борошна на просіювання; розрахунок приводу подачі борошна на просіювання. створення тривимірної моделі з подальшим аналізом конструкції робочого органу вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2П; аналіз отриманих числових результатів; розробка заходів з охорони праці та забезпечення безпеки в надзвичайних ситуаціях.uk_UA
dc.format.extent80-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectпросіювачuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectлопатьuk_UA
dc.subjectмеханізмуuk_UA
dc.subjectsifteren
dc.subjectflouren
dc.subjectbladeen
dc.subjectmechanismen
dc.titleМодернізація вузла подачі сировини машини для просіювання сипких продуктів марки П2Пuk_UA
dc.title.alternativeModernization of the raw material feeding assembly in the machine for screening bulk products, model P2Puk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Гавліч Д.Р., 2023uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.relation.references1. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв. –Тернопіль: ТДТУ, 2000. – 406 с.uk_UA
dc.relation.references2. Поперечний А.М. Процеси та апарати харчових виробництв / Поперечний А.М., Черевко О.І., Гаркуша В.Б.,Кирпиченко Н.В.-К.:ЦУЛ,2007.-304с.uk_UA
dc.relation.references3. Верхівкер Я.Г. Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі : навч. посіб. / Я.Г. Верхівкер, О.С. Бессараб, ТІ. Нікітчіна ; за ред. Я.Г. Верхівкера; Одес. нац. акад. харч, технологій, І Іац. ун–т харч, технологій – Одеса : Освіта України, 2017. – 144 с.uk_UA
dc.relation.references4. Гвоздєв О.В. Машини та обладнання хлібопекарського виробництва: Підручник / О.В. Гвоздев, Ф.Ю. Ялпачик, В.О. Олексієнко. – К.: Вища освіта, 2010. – 307 сuk_UA
dc.relation.references5. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв/ О.Т. Лисовенко, О.А. Руденко – Грицюк, І.М. Литовченко та ін.. К.: Наукова думка. 2000. – 283 с.uk_UA
dc.relation.references6. Полтарак М.И. и др. Технологическое оборудование предприятий хлебопекарной промышленности. Справочник. – К.: Урожай, 1989.– 200с.uk_UA
dc.relation.references7. Маракін М. С. Формування якості борошна в процесі виробництва / М. С. Маракін, Д. Р. Гавліч // Збірник тез доповідей XІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С.283uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гавліч_МОм-61.pdf4,07 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора