Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43804
Tytuł: | Актуальність застосування рослинних харчових добавок для зниження процесів окислення у жировмісних продуктах |
Inne tytuły: | Relevance of using vegetable food additives to reduce oxidation processes in fatty products |
Authors: | Козловський, В. Р. Kozlovsky, V. R. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Козловський В. Р. Актуальність застосування рослинних харчових добавок для зниження процесів окислення у жировмісних продуктах / В. Р. Козловський // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 307. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Kozlovsky V. R. (2023) Aktualnist zastosuvannia roslynnykh kharchovykh dobavok dlia znyzhennia protsesiv okyslennia u zhyrovmisnykh produktakh [Relevance of using vegetable food additives to reduce oxidation processes in fatty products]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 307 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 6-gru-2023 |
Date of entry: | 21-sty-2024 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 664 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 307 |
Główna strona: | 307 |
Strona końcowa: | 307 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43804 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Jeon, I.J. (1996). Undesirable Flavors in Dairy Products. In: Food Taints and Off-Flavours, Blackie Academic and Professional, New York, 139-167. 2. Lialyk, A., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Beyko, L., Horiuk, Y., Dobrovolska, S., & Mazur, O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222. |
References: | 1. Jeon, I.J. (1996). Undesirable Flavors in Dairy Products. In: Food Taints and Off-Flavours, Blackie Academic and Professional, New York, 139-167. 2. Lialyk, A., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Beyko, L., Horiuk, Y., Dobrovolska, S., & Mazur, O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Kozlovsky_V_R-Relevance_of_using_vegetable_307.pdf | 422,99 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2023_Kozlovsky_V_R-Relevance_of_using_vegetable_307.djvu | 20,88 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2023_Kozlovsky_V_R-Relevance_of_using_vegetable_307__COVER.png | 1,3 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi