霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43804
摰����漯敶�
DC ���� | ��� | 霂剛�� |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козловський, В. Р. | |
dc.contributor.author | Kozlovsky, V. R. | |
dc.coverage.temporal | 6-7 грудня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 6-7 December 2023 | |
dc.date.accessioned | 2024-01-21T14:52:22Z | - |
dc.date.available | 2024-01-21T14:52:22Z | - |
dc.date.created | 2023-12-06 | |
dc.date.issued | 2023-12-06 | |
dc.identifier.citation | Козловський В. Р. Актуальність застосування рослинних харчових добавок для зниження процесів окислення у жировмісних продуктах / В. Р. Козловський // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 307. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-71-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43804 | - |
dc.format.extent | 307 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V.A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 | |
dc.title | Актуальність застосування рослинних харчових добавок для зниження процесів окислення у жировмісних продуктах | |
dc.title.alternative | Relevance of using vegetable food additives to reduce oxidation processes in fatty products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Jeon, I.J. (1996). Undesirable Flavors in Dairy Products. In: Food Taints and Off-Flavours, Blackie Academic and Professional, New York, 139-167. | |
dc.relation.references | 2. Lialyk, A., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Beyko, L., Horiuk, Y., Dobrovolska, S., & Mazur, O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222. | |
dc.relation.referencesen | 1. Jeon, I.J. (1996). Undesirable Flavors in Dairy Products. In: Food Taints and Off-Flavours, Blackie Academic and Professional, New York, 139-167. | |
dc.relation.referencesen | 2. Lialyk, A., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Beyko, L., Horiuk, Y., Dobrovolska, S., & Mazur, O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222. | |
dc.identifier.citationen | Kozlovsky V. R. (2023) Aktualnist zastosuvannia roslynnykh kharchovykh dobavok dlia znyzhennia protsesiv okyslennia u zhyrovmisnykh produktakh [Relevance of using vegetable food additives to reduce oxidation processes in fatty products]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 307 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 307 | |
dc.citation.epage | 307 | |
dc.citation.conference | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
�蝷箔����: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Kozlovsky_V_R-Relevance_of_using_vegetable_307.pdf | 422,99 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
MNPK_2023_Kozlovsky_V_R-Relevance_of_using_vegetable_307.djvu | 20,88 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
MNPK_2023_Kozlovsky_V_R-Relevance_of_using_vegetable_307__COVER.png | 1,3 MB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.