Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43804
Заглавие: | Актуальність застосування рослинних харчових добавок для зниження процесів окислення у жировмісних продуктах |
Други Заглавия: | Relevance of using vegetable food additives to reduce oxidation processes in fatty products |
Автори: | Козловський, В. Р. Kozlovsky, V. R. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Козловський В. Р. Актуальність застосування рослинних харчових добавок для зниження процесів окислення у жировмісних продуктах / В. Р. Козловський // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 307. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Kozlovsky V. R. (2023) Aktualnist zastosuvannia roslynnykh kharchovykh dobavok dlia znyzhennia protsesiv okyslennia u zhyrovmisnykh produktakh [Relevance of using vegetable food additives to reduce oxidation processes in fatty products]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 307 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата на Публикуване: | 6-Дек-2023 |
Date of entry: | 21-Яну-2024 |
Издател: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 307 |
Start page: | 307 |
End page: | 307 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43804 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
References (Ukraine): | 1. Jeon, I.J. (1996). Undesirable Flavors in Dairy Products. In: Food Taints and Off-Flavours, Blackie Academic and Professional, New York, 139-167. 2. Lialyk, A., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Beyko, L., Horiuk, Y., Dobrovolska, S., & Mazur, O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222. |
References (International): | 1. Jeon, I.J. (1996). Undesirable Flavors in Dairy Products. In: Food Taints and Off-Flavours, Blackie Academic and Professional, New York, 139-167. 2. Lialyk, A., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Beyko, L., Horiuk, Y., Dobrovolska, S., & Mazur, O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222. |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Kozlovsky_V_R-Relevance_of_using_vegetable_307.pdf | 422,99 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2023_Kozlovsky_V_R-Relevance_of_using_vegetable_307.djvu | 20,88 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2023_Kozlovsky_V_R-Relevance_of_using_vegetable_307__COVER.png | 1,3 MB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.