Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43802

Tytuł: Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хліба
Inne tytuły: Sourders with lactic acid bacteria for rye bread
Authors: Гудь, В. І.
Роган, І. Б.
Вічко, Олена Іванівна
Hud, P. I.
Rogan, I. B.
Vichko, O. I.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Cytat: Гудь В. І. Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хліба / В. І. Гудь, І. Б. Роган, Олена Іванівна Вічко // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 305. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Hud P. I., Rogan I. B., Vichko O. I. (2023) Zakvasky z kyslomolochnymy bakteriiamy dlia zhytnoho khliba [Sourders with lactic acid bacteria for rye bread]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 305 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 6-gru-2023
Date of entry: 21-sty-2024
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 305
Główna strona: 305
Strona końcowa: 305
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43802
ISBN: 978-617-7875-71-9
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Карпик Г. В., Вічко О. І., Копчак Н. Г., Швед О. В. Особливості виробництва булочних виробів з RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 с.
2. Кухтин М. Д. Оцінка закваски спонтанного бродіння з вмістом базиліку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба / М.Д.Кухтин, Х.Ю.Кравченюк, В.Р.Сельський, О.С.Покотило, О.І.Вічко, Н.Г. Копчак, Н.Б. Хмеляр // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, 2022, т 24,No 97, С.14-19.
3. Skril, Yu; Shved, O; Hubrii, Z; Vichko, O; Kupka, T. Analytical Review of Biotechnological Problem of Ukrainian Hard Cheeses. Biotechnologia Acta Т. 16, No. 3, 2023. - P. 5-23
References: 1. Karpyk H. V., Vichko O. I., Kopchak N. H., Shved O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 p.
2. Kukhtyn M. D. Otsinka zakvasky spontannoho brodinnia z vmistom bazyliku v tekhnolohii vyrobnytstva zhytno-pshenychnoho khliba, M.D.Kukhtyn, Kh.Yu.Kravcheniuk, V.R.Selskyi, O.S.Pokotylo, O.I.Vichko, N.H. Kopchak, N.B. Khmeliar, Naukovyi visnyk LNUVMB imeni S.Z. Gzhytskoho. Serie: Kharchovi tekhnolohii, 2022, t 24,No 97, P.14-19.
3. Skril, Yu; Shved, O; Hubrii, Z; Vichko, O; Kupka, T. Analytical Review of Biotechnological Problem of Ukrainian Hard Cheeses. Biotechnologia Acta V. 16, No. 3, 2023, P. 5-23
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi