Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43802
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гудь, В. І. | |
dc.contributor.author | Роган, І. Б. | |
dc.contributor.author | Вічко, Олена Іванівна | |
dc.contributor.author | Hud, P. I. | |
dc.contributor.author | Rogan, I. B. | |
dc.contributor.author | Vichko, O. I. | |
dc.coverage.temporal | 6-7 грудня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 6-7 December 2023 | |
dc.date.accessioned | 2024-01-21T14:52:22Z | - |
dc.date.available | 2024-01-21T14:52:22Z | - |
dc.date.created | 2023-12-06 | |
dc.date.issued | 2023-12-06 | |
dc.identifier.citation | Гудь В. І. Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хліба / В. І. Гудь, І. Б. Роган, Олена Іванівна Вічко // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 305. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-71-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43802 | - |
dc.format.extent | 305 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V.A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 | |
dc.title | Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хліба | |
dc.title.alternative | Sourders with lactic acid bacteria for rye bread | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Карпик Г. В., Вічко О. І., Копчак Н. Г., Швед О. В. Особливості виробництва булочних виробів з RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 с. | |
dc.relation.references | 2. Кухтин М. Д. Оцінка закваски спонтанного бродіння з вмістом базиліку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба / М.Д.Кухтин, Х.Ю.Кравченюк, В.Р.Сельський, О.С.Покотило, О.І.Вічко, Н.Г. Копчак, Н.Б. Хмеляр // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, 2022, т 24,No 97, С.14-19. | |
dc.relation.references | 3. Skril, Yu; Shved, O; Hubrii, Z; Vichko, O; Kupka, T. Analytical Review of Biotechnological Problem of Ukrainian Hard Cheeses. Biotechnologia Acta Т. 16, No. 3, 2023. - P. 5-23 | |
dc.relation.referencesen | 1. Karpyk H. V., Vichko O. I., Kopchak N. H., Shved O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Kukhtyn M. D. Otsinka zakvasky spontannoho brodinnia z vmistom bazyliku v tekhnolohii vyrobnytstva zhytno-pshenychnoho khliba, M.D.Kukhtyn, Kh.Yu.Kravcheniuk, V.R.Selskyi, O.S.Pokotylo, O.I.Vichko, N.H. Kopchak, N.B. Khmeliar, Naukovyi visnyk LNUVMB imeni S.Z. Gzhytskoho. Serie: Kharchovi tekhnolohii, 2022, t 24,No 97, P.14-19. | |
dc.relation.referencesen | 3. Skril, Yu; Shved, O; Hubrii, Z; Vichko, O; Kupka, T. Analytical Review of Biotechnological Problem of Ukrainian Hard Cheeses. Biotechnologia Acta V. 16, No. 3, 2023, P. 5-23 | |
dc.identifier.citationen | Hud P. I., Rogan I. B., Vichko O. I. (2023) Zakvasky z kyslomolochnymy bakteriiamy dlia zhytnoho khliba [Sourders with lactic acid bacteria for rye bread]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 305 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 305 | |
dc.citation.epage | 305 | |
dc.citation.conference | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Hud_P_I-Sourders_with_lactic_acid_bacteria_305.pdf | 423,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Hud_P_I-Sourders_with_lactic_acid_bacteria_305.djvu | 21,77 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Hud_P_I-Sourders_with_lactic_acid_bacteria_305__COVER.png | 475,61 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.