Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43802

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГудь, В. І.
dc.contributor.authorРоган, І. Б.
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівна
dc.contributor.authorHud, P. I.
dc.contributor.authorRogan, I. B.
dc.contributor.authorVichko, O. I.
dc.coverage.temporal6-7 грудня 2023 року
dc.coverage.temporal6-7 December 2023
dc.date.accessioned2024-01-21T14:52:22Z-
dc.date.available2024-01-21T14:52:22Z-
dc.date.created2023-12-06
dc.date.issued2023-12-06
dc.identifier.citationГудь В. І. Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хліба / В. І. Гудь, І. Б. Роган, Олена Іванівна Вічко // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 305. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-71-9
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43802-
dc.format.extent305
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V.A.
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
dc.titleЗакваски з кисломолочними бактеріями для житнього хліба
dc.title.alternativeSourders with lactic acid bacteria for rye bread
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Карпик Г. В., Вічко О. І., Копчак Н. Г., Швед О. В. Особливості виробництва булочних виробів з RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 с.
dc.relation.references2. Кухтин М. Д. Оцінка закваски спонтанного бродіння з вмістом базиліку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба / М.Д.Кухтин, Х.Ю.Кравченюк, В.Р.Сельський, О.С.Покотило, О.І.Вічко, Н.Г. Копчак, Н.Б. Хмеляр // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, 2022, т 24,No 97, С.14-19.
dc.relation.references3. Skril, Yu; Shved, O; Hubrii, Z; Vichko, O; Kupka, T. Analytical Review of Biotechnological Problem of Ukrainian Hard Cheeses. Biotechnologia Acta Т. 16, No. 3, 2023. - P. 5-23
dc.relation.referencesen1. Karpyk H. V., Vichko O. I., Kopchak N. H., Shved O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 p.
dc.relation.referencesen2. Kukhtyn M. D. Otsinka zakvasky spontannoho brodinnia z vmistom bazyliku v tekhnolohii vyrobnytstva zhytno-pshenychnoho khliba, M.D.Kukhtyn, Kh.Yu.Kravcheniuk, V.R.Selskyi, O.S.Pokotylo, O.I.Vichko, N.H. Kopchak, N.B. Khmeliar, Naukovyi visnyk LNUVMB imeni S.Z. Gzhytskoho. Serie: Kharchovi tekhnolohii, 2022, t 24,No 97, P.14-19.
dc.relation.referencesen3. Skril, Yu; Shved, O; Hubrii, Z; Vichko, O; Kupka, T. Analytical Review of Biotechnological Problem of Ukrainian Hard Cheeses. Biotechnologia Acta V. 16, No. 3, 2023, P. 5-23
dc.identifier.citationenHud P. I., Rogan I. B., Vichko O. I. (2023) Zakvasky z kyslomolochnymy bakteriiamy dlia zhytnoho khliba [Sourders with lactic acid bacteria for rye bread]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 305 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage305
dc.citation.epage305
dc.citation.conferenceⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.