Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43802
Pealkiri: | Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хліба |
Teised pealkirjad: | Sourders with lactic acid bacteria for rye bread |
Autor: | Гудь, В. І. Роган, І. Б. Вічко, Олена Іванівна Hud, P. I. Rogan, I. B. Vichko, O. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Гудь В. І. Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хліба / В. І. Гудь, І. Б. Роган, Олена Іванівна Вічко // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 305. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Hud P. I., Rogan I. B., Vichko O. I. (2023) Zakvasky z kyslomolochnymy bakteriiamy dlia zhytnoho khliba [Sourders with lactic acid bacteria for rye bread]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 305 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Ilmumisaasta: | 6-det-2023 |
Date of entry: | 21-jaa-2024 |
Kirjastaja: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 305 |
Start page: | 305 |
End page: | 305 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43802 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
References (Ukraine): | 1. Карпик Г. В., Вічко О. І., Копчак Н. Г., Швед О. В. Особливості виробництва булочних виробів з RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 с. 2. Кухтин М. Д. Оцінка закваски спонтанного бродіння з вмістом базиліку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба / М.Д.Кухтин, Х.Ю.Кравченюк, В.Р.Сельський, О.С.Покотило, О.І.Вічко, Н.Г. Копчак, Н.Б. Хмеляр // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, 2022, т 24,No 97, С.14-19. 3. Skril, Yu; Shved, O; Hubrii, Z; Vichko, O; Kupka, T. Analytical Review of Biotechnological Problem of Ukrainian Hard Cheeses. Biotechnologia Acta Т. 16, No. 3, 2023. - P. 5-23 |
References (International): | 1. Karpyk H. V., Vichko O. I., Kopchak N. H., Shved O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 p. 2. Kukhtyn M. D. Otsinka zakvasky spontannoho brodinnia z vmistom bazyliku v tekhnolohii vyrobnytstva zhytno-pshenychnoho khliba, M.D.Kukhtyn, Kh.Yu.Kravcheniuk, V.R.Selskyi, O.S.Pokotylo, O.I.Vichko, N.H. Kopchak, N.B. Khmeliar, Naukovyi visnyk LNUVMB imeni S.Z. Gzhytskoho. Serie: Kharchovi tekhnolohii, 2022, t 24,No 97, P.14-19. 3. Skril, Yu; Shved, O; Hubrii, Z; Vichko, O; Kupka, T. Analytical Review of Biotechnological Problem of Ukrainian Hard Cheeses. Biotechnologia Acta V. 16, No. 3, 2023, P. 5-23 |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Hud_P_I-Sourders_with_lactic_acid_bacteria_305.pdf | 423,11 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
MNPK_2023_Hud_P_I-Sourders_with_lactic_acid_bacteria_305.djvu | 21,77 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
MNPK_2023_Hud_P_I-Sourders_with_lactic_acid_bacteria_305__COVER.png | 475,61 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.