Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43797

Tytuł: Сучасні вимоги до хлібопекарського обладнання
Inne tytuły: Modern requirements for bakery equipment
Authors: Мацега, Р. І.
Наконечний, С. С.
Зварич, Наталія Миколаївна
Matseha, R. I.
Nakonechnyi, S. S.
Zvarych, N. M.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Мацега Р. І. Сучасні вимоги до хлібопекарського обладнання / Р. І. Мацега, С. С. Наконечний, Наталія Миколаївна Зварич // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 299. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Matseha R. I., Nakonechnyi S. S., Zvarych N. M. (2023) Suchasni vymohy do khlibopekarskoho obladnannia [Modern requirements for bakery equipment]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 299 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 6-gru-2023
Date of entry: 21-sty-2024
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 664.6
Strony: 1
Zakres stron: 299
Główna strona: 299
Strona końcowa: 299
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43797
ISBN: 978-617-7875-71-9
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Związane URL literatura: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/
https://www.aocnobake.com/news/61.html
https://www.aocnobake.com/News_details/6.html
Wykaz piśmiennictwa: 1. Cучасне хлібопечення формує майбутнє хліба: веб-сайт. URL: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/ (дата звернення: 29.11.2023).
2. The development of bakery equipment: веб-сайт. URL: https://www.aocnobake.com/news/61.html (дата звернення: 29.11.2023).
3. The Ultimate Guide to Quality Baking Equipment: Enhancing Your Baking Experience: веб-сайт. URL: https://www.aocnobake.com/News_details/6.html (дата звернення: 30.11.2023).
References: 1. Cuchasne khlibopechennia formuie maibutnie khliba: veb-sait. URL: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/ (Date of appeal: 29.11.2023).
2. The development of bakery equipment: veb-sait. URL: https://www.aocnobake.com/news/61.html (Date of appeal: 29.11.2023).
3. The Ultimate Guide to Quality Baking Equipment: Enhancing Your Baking Experience: veb-sait. URL: https://www.aocnobake.com/News_details/6.html (Date of appeal: 30.11.2023).
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi