Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43797
Title: | Сучасні вимоги до хлібопекарського обладнання |
Other Titles: | Modern requirements for bakery equipment |
Authors: | Мацега, Р. І. Наконечний, С. С. Зварич, Наталія Миколаївна Matseha, R. I. Nakonechnyi, S. S. Zvarych, N. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Мацега Р. І. Сучасні вимоги до хлібопекарського обладнання / Р. І. Мацега, С. С. Наконечний, Наталія Миколаївна Зварич // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 299. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Matseha R. I., Nakonechnyi S. S., Zvarych N. M. (2023) Suchasni vymohy do khlibopekarskoho obladnannia [Modern requirements for bakery equipment]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 299 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Issue Date: | 6-Des-2023 |
Date of entry: | 21-Jan-2024 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 664.6 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 299 |
Start page: | 299 |
End page: | 299 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43797 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
URL for reference material: | https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/ https://www.aocnobake.com/news/61.html https://www.aocnobake.com/News_details/6.html |
References (Ukraine): | 1. Cучасне хлібопечення формує майбутнє хліба: веб-сайт. URL: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/ (дата звернення: 29.11.2023). 2. The development of bakery equipment: веб-сайт. URL: https://www.aocnobake.com/news/61.html (дата звернення: 29.11.2023). 3. The Ultimate Guide to Quality Baking Equipment: Enhancing Your Baking Experience: веб-сайт. URL: https://www.aocnobake.com/News_details/6.html (дата звернення: 30.11.2023). |
References (International): | 1. Cuchasne khlibopechennia formuie maibutnie khliba: veb-sait. URL: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/ (Date of appeal: 29.11.2023). 2. The development of bakery equipment: veb-sait. URL: https://www.aocnobake.com/news/61.html (Date of appeal: 29.11.2023). 3. The Ultimate Guide to Quality Baking Equipment: Enhancing Your Baking Experience: veb-sait. URL: https://www.aocnobake.com/News_details/6.html (Date of appeal: 30.11.2023). |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Matseha_R_I-Modern_requirements_for_bakery_299.pdf | 423,64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
MNPK_2023_Matseha_R_I-Modern_requirements_for_bakery_299.djvu | 21,2 kB | DjVu | View/Open | |
MNPK_2023_Matseha_R_I-Modern_requirements_for_bakery_299__COVER.png | 1,32 MB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.