Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43797

Назва: Сучасні вимоги до хлібопекарського обладнання
Інші назви: Modern requirements for bakery equipment
Автори: Мацега, Р. І.
Наконечний, С. С.
Зварич, Наталія Миколаївна
Matseha, R. I.
Nakonechnyi, S. S.
Zvarych, N. M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Мацега Р. І. Сучасні вимоги до хлібопекарського обладнання / Р. І. Мацега, С. С. Наконечний, Наталія Миколаївна Зварич // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 299. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Matseha R. I., Nakonechnyi S. S., Zvarych N. M. (2023) Suchasni vymohy do khlibopekarskoho obladnannia [Modern requirements for bakery equipment]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 299 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Конференція/захід: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 6-гру-2023
Дата внесення: 21-січ-2024
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
УДК: 664.6
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 299
Початкова сторінка: 299
Кінцева сторінка: 299
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43797
ISBN: 978-617-7875-71-9
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/
https://www.aocnobake.com/news/61.html
https://www.aocnobake.com/News_details/6.html
Перелік літератури: 1. Cучасне хлібопечення формує майбутнє хліба: веб-сайт. URL: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/ (дата звернення: 29.11.2023).
2. The development of bakery equipment: веб-сайт. URL: https://www.aocnobake.com/news/61.html (дата звернення: 29.11.2023).
3. The Ultimate Guide to Quality Baking Equipment: Enhancing Your Baking Experience: веб-сайт. URL: https://www.aocnobake.com/News_details/6.html (дата звернення: 30.11.2023).
References: 1. Cuchasne khlibopechennia formuie maibutnie khliba: veb-sait. URL: https://harch.tech/2021/08/25/majbutne-hliba-lesaffre/ (Date of appeal: 29.11.2023).
2. The development of bakery equipment: veb-sait. URL: https://www.aocnobake.com/news/61.html (Date of appeal: 29.11.2023).
3. The Ultimate Guide to Quality Baking Equipment: Enhancing Your Baking Experience: veb-sait. URL: https://www.aocnobake.com/News_details/6.html (Date of appeal: 30.11.2023).
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.