Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43793
Назва: | Пажитник як смако-ароматична добавка для розсільних сирів |
Інші назви: | Fenugreek as a flavor-aromatic additive for brine cheeses |
Автори: | Цибіна, О. А. Сторож, Людмила Анатоліївна Tsybina, O. A. Storozh, L. A. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Цибіна О. А. Пажитник як смако-ароматична добавка для розсільних сирів / О. А. Цибіна, Людмила Анатоліївна Сторож // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 294. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Tsybina O. A., Storozh L. A. (2023) Pazhytnyk yak smako-aromatychna dobavka dlia rozsilnykh syriv [Fenugreek as a flavor-aromatic additive for brine cheeses]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 294 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Конференція/захід: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 6-гру-2023 |
Дата внесення: | 21-січ-2024 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
УДК: | 637.33 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 294 |
Початкова сторінка: | 294 |
Кінцева сторінка: | 294 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43793 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Перелік літератури: | 1. Івашина Л.Л., Бишовець Л.Г., Оліферчук О.Г. Крафтові сири як перспективний продукт для закладів ресторанного господарства // Інновації та технології в сфері послуг та харчування. – №2 (8). – 35. 2. Сухенко Ю.Г., Поліщук Г.Є., Р.Й. Раманаускас, Шингарева Т.І. Технологія сиру: Підручник/ За ред.проф. Ю.Г. Сухенка. – 2-ге вид., перероб. і доп.- К.:Фірма «ІНКОС», 2018. – 412 с. |
References: | 1. Ivashyna L.L., Byshovets L.H., Oliferchuk O.H. Kraftovi syry yak perspektyvnyi produkt dlia zakladiv restorannoho hospodarstva, Innovatsii ta tekhnolohii v sferi posluh ta kharchuvannia, No 2 (8), 35. 2. Sukhenko Yu.H., Polishchuk H.Ye., R.Y. Ramanauskas, Shynhareva T.I. Tekhnolohiia syru: Pidruchnyk/ ed.prof. Yu.H. Sukhenka, 2-he vyd., pererob. i dop, K.:Firma "INKOS", 2018, 412 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Tsybina_O_A-Fenugreek_as_a_flavor_aromatic_294.pdf | 641,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Tsybina_O_A-Fenugreek_as_a_flavor_aromatic_294.djvu | 19,63 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Tsybina_O_A-Fenugreek_as_a_flavor_aromatic_294__COVER.png | 476,8 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.