霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43793

Title: Пажитник як смако-ароматична добавка для розсільних сирів
Other Titles: Fenugreek as a flavor-aromatic additive for brine cheeses
Authors: Цибіна, О. А.
Сторож, Людмила Анатоліївна
Tsybina, O. A.
Storozh, L. A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Цибіна О. А. Пажитник як смако-ароматична добавка для розсільних сирів / О. А. Цибіна, Людмила Анатоліївна Сторож // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 294. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Tsybina O. A., Storozh L. A. (2023) Pazhytnyk yak smako-aromatychna dobavka dlia rozsilnykh syriv [Fenugreek as a flavor-aromatic additive for brine cheeses]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 294 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Conference/Event: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Issue Date: 6-十二月-2023
Date of entry: 21-一月-2024
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 637.33
Number of pages: 1
Page range: 294
Start page: 294
End page: 294
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43793
ISBN: 978-617-7875-71-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
References (Ukraine): 1. Івашина Л.Л., Бишовець Л.Г., Оліферчук О.Г. Крафтові сири як перспективний продукт для закладів ресторанного господарства // Інновації та технології в сфері послуг та харчування. – №2 (8). – 35.
2. Сухенко Ю.Г., Поліщук Г.Є., Р.Й. Раманаускас, Шингарева Т.І. Технологія сиру: Підручник/ За ред.проф. Ю.Г. Сухенка. – 2-ге вид., перероб. і доп.- К.:Фірма «ІНКОС», 2018. – 412 с.
References (International): 1. Ivashyna L.L., Byshovets L.H., Oliferchuk O.H. Kraftovi syry yak perspektyvnyi produkt dlia zakladiv restorannoho hospodarstva, Innovatsii ta tekhnolohii v sferi posluh ta kharchuvannia, No 2 (8), 35.
2. Sukhenko Yu.H., Polishchuk H.Ye., R.Y. Ramanauskas, Shynhareva T.I. Tekhnolohiia syru: Pidruchnyk/ ed.prof. Yu.H. Sukhenka, 2-he vyd., pererob. i dop, K.:Firma "INKOS", 2018, 412 p.
Content type: Conference Abstract
�蝷箔����:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



�DSpace銝剜�������★��������雿��.