Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43793

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦибіна, О. А.
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна
dc.contributor.authorTsybina, O. A.
dc.contributor.authorStorozh, L. A.
dc.coverage.temporal6-7 грудня 2023 року
dc.coverage.temporal6-7 December 2023
dc.date.accessioned2024-01-21T14:52:22Z-
dc.date.available2024-01-21T14:52:22Z-
dc.date.created2023-12-06
dc.date.issued2023-12-06
dc.identifier.citationЦибіна О. А. Пажитник як смако-ароматична добавка для розсільних сирів / О. А. Цибіна, Людмила Анатоліївна Сторож // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 294. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-71-9
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43793-
dc.format.extent294
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V.A.
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
dc.titleПажитник як смако-ароматична добавка для розсільних сирів
dc.title.alternativeFenugreek as a flavor-aromatic additive for brine cheeses
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.33
dc.relation.references1. Івашина Л.Л., Бишовець Л.Г., Оліферчук О.Г. Крафтові сири як перспективний продукт для закладів ресторанного господарства // Інновації та технології в сфері послуг та харчування. – №2 (8). – 35.
dc.relation.references2. Сухенко Ю.Г., Поліщук Г.Є., Р.Й. Раманаускас, Шингарева Т.І. Технологія сиру: Підручник/ За ред.проф. Ю.Г. Сухенка. – 2-ге вид., перероб. і доп.- К.:Фірма «ІНКОС», 2018. – 412 с.
dc.relation.referencesen1. Ivashyna L.L., Byshovets L.H., Oliferchuk O.H. Kraftovi syry yak perspektyvnyi produkt dlia zakladiv restorannoho hospodarstva, Innovatsii ta tekhnolohii v sferi posluh ta kharchuvannia, No 2 (8), 35.
dc.relation.referencesen2. Sukhenko Yu.H., Polishchuk H.Ye., R.Y. Ramanauskas, Shynhareva T.I. Tekhnolohiia syru: Pidruchnyk/ ed.prof. Yu.H. Sukhenka, 2-he vyd., pererob. i dop, K.:Firma "INKOS", 2018, 412 p.
dc.identifier.citationenTsybina O. A., Storozh L. A. (2023) Pazhytnyk yak smako-aromatychna dobavka dlia rozsilnykh syriv [Fenugreek as a flavor-aromatic additive for brine cheeses]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 294 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage294
dc.citation.epage294
dc.citation.conferenceⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.