Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43793

Tytuł: Пажитник як смако-ароматична добавка для розсільних сирів
Inne tytuły: Fenugreek as a flavor-aromatic additive for brine cheeses
Authors: Цибіна, О. А.
Сторож, Людмила Анатоліївна
Tsybina, O. A.
Storozh, L. A.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Цибіна О. А. Пажитник як смако-ароматична добавка для розсільних сирів / О. А. Цибіна, Людмила Анатоліївна Сторож // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 294. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Tsybina O. A., Storozh L. A. (2023) Pazhytnyk yak smako-aromatychna dobavka dlia rozsilnykh syriv [Fenugreek as a flavor-aromatic additive for brine cheeses]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 294 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 6-gru-2023
Date of entry: 21-sty-2024
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 637.33
Strony: 1
Zakres stron: 294
Główna strona: 294
Strona końcowa: 294
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43793
ISBN: 978-617-7875-71-9
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Івашина Л.Л., Бишовець Л.Г., Оліферчук О.Г. Крафтові сири як перспективний продукт для закладів ресторанного господарства // Інновації та технології в сфері послуг та харчування. – №2 (8). – 35.
2. Сухенко Ю.Г., Поліщук Г.Є., Р.Й. Раманаускас, Шингарева Т.І. Технологія сиру: Підручник/ За ред.проф. Ю.Г. Сухенка. – 2-ге вид., перероб. і доп.- К.:Фірма «ІНКОС», 2018. – 412 с.
References: 1. Ivashyna L.L., Byshovets L.H., Oliferchuk O.H. Kraftovi syry yak perspektyvnyi produkt dlia zakladiv restorannoho hospodarstva, Innovatsii ta tekhnolohii v sferi posluh ta kharchuvannia, No 2 (8), 35.
2. Sukhenko Yu.H., Polishchuk H.Ye., R.Y. Ramanauskas, Shynhareva T.I. Tekhnolohiia syru: Pidruchnyk/ ed.prof. Yu.H. Sukhenka, 2-he vyd., pererob. i dop, K.:Firma "INKOS", 2018, 412 p.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi