Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43793
Pealkiri: | Пажитник як смако-ароматична добавка для розсільних сирів |
Teised pealkirjad: | Fenugreek as a flavor-aromatic additive for brine cheeses |
Autor: | Цибіна, О. А. Сторож, Людмила Анатоліївна Tsybina, O. A. Storozh, L. A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Цибіна О. А. Пажитник як смако-ароматична добавка для розсільних сирів / О. А. Цибіна, Людмила Анатоліївна Сторож // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 294. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Tsybina O. A., Storozh L. A. (2023) Pazhytnyk yak smako-aromatychna dobavka dlia rozsilnykh syriv [Fenugreek as a flavor-aromatic additive for brine cheeses]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 294 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Ilmumisaasta: | 6-det-2023 |
Date of entry: | 21-jaa-2024 |
Kirjastaja: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 637.33 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 294 |
Start page: | 294 |
End page: | 294 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43793 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
References (Ukraine): | 1. Івашина Л.Л., Бишовець Л.Г., Оліферчук О.Г. Крафтові сири як перспективний продукт для закладів ресторанного господарства // Інновації та технології в сфері послуг та харчування. – №2 (8). – 35. 2. Сухенко Ю.Г., Поліщук Г.Є., Р.Й. Раманаускас, Шингарева Т.І. Технологія сиру: Підручник/ За ред.проф. Ю.Г. Сухенка. – 2-ге вид., перероб. і доп.- К.:Фірма «ІНКОС», 2018. – 412 с. |
References (International): | 1. Ivashyna L.L., Byshovets L.H., Oliferchuk O.H. Kraftovi syry yak perspektyvnyi produkt dlia zakladiv restorannoho hospodarstva, Innovatsii ta tekhnolohii v sferi posluh ta kharchuvannia, No 2 (8), 35. 2. Sukhenko Yu.H., Polishchuk H.Ye., R.Y. Ramanauskas, Shynhareva T.I. Tekhnolohiia syru: Pidruchnyk/ ed.prof. Yu.H. Sukhenka, 2-he vyd., pererob. i dop, K.:Firma "INKOS", 2018, 412 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Tsybina_O_A-Fenugreek_as_a_flavor_aromatic_294.pdf | 641,9 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
MNPK_2023_Tsybina_O_A-Fenugreek_as_a_flavor_aromatic_294.djvu | 19,63 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
MNPK_2023_Tsybina_O_A-Fenugreek_as_a_flavor_aromatic_294__COVER.png | 476,8 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.