Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43789
Tytuł: | Використання топінамбура в технології сиркових виробів |
Inne tytuły: | Use of topinambur in the technology of curd articles |
Authors: | Пастушенчин, В. О. Сторож, Людмила Анатоліївна Pastushenchyn, V. O. Storozh, L. A. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Пастушенчин В. О. Використання топінамбура в технології сиркових виробів / В. О. Пастушенчин, Людмила Анатоліївна Сторож // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 290. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Pastushenchyn V. O., Storozh L. A. (2023) Vykorystannia topinambura v tekhnolohii syrkovykh vyrobiv [Use of topinambur in the technology of curd articles]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 290 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 6-gru-2023 |
Date of entry: | 21-sty-2024 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 637.146 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 290 |
Główna strona: | 290 |
Strona końcowa: | 290 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43789 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Грек О.В., Скорченко Т.А. Технологія комбінованих продуктів на молочній основі: Підруч. – К.: НУХТ, 2012. – 362 с. 2. Особливості перебігу і кінетики кріогідролізу інуліну / І.В. Попова, Г.О. Лезенко, А.В. Олійник, Л.М. Хомічак // Наукові праці НУХТ. - 2007. -№2. - С.45-48. 3. Архипов В. Поживні цінності топінамбура з успіхом використовують на підприємствах хлібопекарської і кондитерської галузей / В. Архипов, Т. Іванкова // Харчова і переробна промисловість .– 2006.– № 6.– С. 26. |
References: | 1. Hrek O.V., Skorchenko T.A. Tekhnolohiia kombinovanykh produktiv na molochnii osnovi: Pidruch, K., NUKhT, 2012, 362 p. 2. Osoblyvosti perebihu i kinetyky kriohidrolizu inulinu, I.V. Popova, H.O. Lezenko, A.V. Oliinyk, L.M. Khomichak, Naukovi pratsi NUKhT, 2007. -No 2, P.45-48. 3. Arkhypov V. Pozhyvni tsinnosti topinambura z uspikhom vykorystovuiut na pidpryiemstvakh khlibopekarskoi i kondyterskoi haluzei, V. Arkhypov, T. Ivankova, Kharchova i pererobna promyslovist , 2006, No 6, P. 26. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Pastushenchyn_V_O-Use_of_topinambur_in_290.pdf | 423,76 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2023_Pastushenchyn_V_O-Use_of_topinambur_in_290.djvu | 19,85 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2023_Pastushenchyn_V_O-Use_of_topinambur_in_290__COVER.png | 509,09 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi