Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43789

Назва: Використання топінамбура в технології сиркових виробів
Інші назви: Use of topinambur in the technology of curd articles
Автори: Пастушенчин, В. О.
Сторож, Людмила Анатоліївна
Pastushenchyn, V. O.
Storozh, L. A.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Пастушенчин В. О. Використання топінамбура в технології сиркових виробів / В. О. Пастушенчин, Людмила Анатоліївна Сторож // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 290. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Pastushenchyn V. O., Storozh L. A. (2023) Vykorystannia topinambura v tekhnolohii syrkovykh vyrobiv [Use of topinambur in the technology of curd articles]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 290 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Конференція/захід: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 6-гру-2023
Дата внесення: 21-січ-2024
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
УДК: 637.146
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 290
Початкова сторінка: 290
Кінцева сторінка: 290
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43789
ISBN: 978-617-7875-71-9
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Перелік літератури: 1. Грек О.В., Скорченко Т.А. Технологія комбінованих продуктів на молочній основі: Підруч. – К.: НУХТ, 2012. – 362 с.
2. Особливості перебігу і кінетики кріогідролізу інуліну / І.В. Попова, Г.О. Лезенко, А.В. Олійник, Л.М. Хомічак // Наукові праці НУХТ. - 2007. -№2. - С.45-48.
3. Архипов В. Поживні цінності топінамбура з успіхом використовують на підприємствах хлібопекарської і кондитерської галузей / В. Архипов, Т. Іванкова // Харчова і переробна промисловість .– 2006.– № 6.– С. 26.
References: 1. Hrek O.V., Skorchenko T.A. Tekhnolohiia kombinovanykh produktiv na molochnii osnovi: Pidruch, K., NUKhT, 2012, 362 p.
2. Osoblyvosti perebihu i kinetyky kriohidrolizu inulinu, I.V. Popova, H.O. Lezenko, A.V. Oliinyk, L.M. Khomichak, Naukovi pratsi NUKhT, 2007. -No 2, P.45-48.
3. Arkhypov V. Pozhyvni tsinnosti topinambura z uspikhom vykorystovuiut na pidpryiemstvakh khlibopekarskoi i kondyterskoi haluzei, V. Arkhypov, T. Ivankova, Kharchova i pererobna promyslovist , 2006, No 6, P. 26.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.