Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43789
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пастушенчин, В. О. | |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | |
dc.contributor.author | Pastushenchyn, V. O. | |
dc.contributor.author | Storozh, L. A. | |
dc.coverage.temporal | 6-7 грудня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 6-7 December 2023 | |
dc.date.accessioned | 2024-01-21T14:52:21Z | - |
dc.date.available | 2024-01-21T14:52:21Z | - |
dc.date.created | 2023-12-06 | |
dc.date.issued | 2023-12-06 | |
dc.identifier.citation | Пастушенчин В. О. Використання топінамбура в технології сиркових виробів / В. О. Пастушенчин, Людмила Анатоліївна Сторож // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 290. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-71-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43789 | - |
dc.format.extent | 290 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V.A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 | |
dc.title | Використання топінамбура в технології сиркових виробів | |
dc.title.alternative | Use of topinambur in the technology of curd articles | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.146 | |
dc.relation.references | 1. Грек О.В., Скорченко Т.А. Технологія комбінованих продуктів на молочній основі: Підруч. – К.: НУХТ, 2012. – 362 с. | |
dc.relation.references | 2. Особливості перебігу і кінетики кріогідролізу інуліну / І.В. Попова, Г.О. Лезенко, А.В. Олійник, Л.М. Хомічак // Наукові праці НУХТ. - 2007. -№2. - С.45-48. | |
dc.relation.references | 3. Архипов В. Поживні цінності топінамбура з успіхом використовують на підприємствах хлібопекарської і кондитерської галузей / В. Архипов, Т. Іванкова // Харчова і переробна промисловість .– 2006.– № 6.– С. 26. | |
dc.relation.referencesen | 1. Hrek O.V., Skorchenko T.A. Tekhnolohiia kombinovanykh produktiv na molochnii osnovi: Pidruch, K., NUKhT, 2012, 362 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Osoblyvosti perebihu i kinetyky kriohidrolizu inulinu, I.V. Popova, H.O. Lezenko, A.V. Oliinyk, L.M. Khomichak, Naukovi pratsi NUKhT, 2007. -No 2, P.45-48. | |
dc.relation.referencesen | 3. Arkhypov V. Pozhyvni tsinnosti topinambura z uspikhom vykorystovuiut na pidpryiemstvakh khlibopekarskoi i kondyterskoi haluzei, V. Arkhypov, T. Ivankova, Kharchova i pererobna promyslovist , 2006, No 6, P. 26. | |
dc.identifier.citationen | Pastushenchyn V. O., Storozh L. A. (2023) Vykorystannia topinambura v tekhnolohii syrkovykh vyrobiv [Use of topinambur in the technology of curd articles]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 290 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 290 | |
dc.citation.epage | 290 | |
dc.citation.conference | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Pastushenchyn_V_O-Use_of_topinambur_in_290.pdf | 423,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Pastushenchyn_V_O-Use_of_topinambur_in_290.djvu | 19,85 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Pastushenchyn_V_O-Use_of_topinambur_in_290__COVER.png | 509,09 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.