Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43789
Заглавие: | Використання топінамбура в технології сиркових виробів |
Други Заглавия: | Use of topinambur in the technology of curd articles |
Автори: | Пастушенчин, В. О. Сторож, Людмила Анатоліївна Pastushenchyn, V. O. Storozh, L. A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Пастушенчин В. О. Використання топінамбура в технології сиркових виробів / В. О. Пастушенчин, Людмила Анатоліївна Сторож // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 290. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Pastushenchyn V. O., Storozh L. A. (2023) Vykorystannia topinambura v tekhnolohii syrkovykh vyrobiv [Use of topinambur in the technology of curd articles]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 290 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата на Публикуване: | 6-Дек-2023 |
Date of entry: | 21-Яну-2024 |
Издател: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 637.146 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 290 |
Start page: | 290 |
End page: | 290 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43789 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
References (Ukraine): | 1. Грек О.В., Скорченко Т.А. Технологія комбінованих продуктів на молочній основі: Підруч. – К.: НУХТ, 2012. – 362 с. 2. Особливості перебігу і кінетики кріогідролізу інуліну / І.В. Попова, Г.О. Лезенко, А.В. Олійник, Л.М. Хомічак // Наукові праці НУХТ. - 2007. -№2. - С.45-48. 3. Архипов В. Поживні цінності топінамбура з успіхом використовують на підприємствах хлібопекарської і кондитерської галузей / В. Архипов, Т. Іванкова // Харчова і переробна промисловість .– 2006.– № 6.– С. 26. |
References (International): | 1. Hrek O.V., Skorchenko T.A. Tekhnolohiia kombinovanykh produktiv na molochnii osnovi: Pidruch, K., NUKhT, 2012, 362 p. 2. Osoblyvosti perebihu i kinetyky kriohidrolizu inulinu, I.V. Popova, H.O. Lezenko, A.V. Oliinyk, L.M. Khomichak, Naukovi pratsi NUKhT, 2007. -No 2, P.45-48. 3. Arkhypov V. Pozhyvni tsinnosti topinambura z uspikhom vykorystovuiut na pidpryiemstvakh khlibopekarskoi i kondyterskoi haluzei, V. Arkhypov, T. Ivankova, Kharchova i pererobna promyslovist , 2006, No 6, P. 26. |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Pastushenchyn_V_O-Use_of_topinambur_in_290.pdf | 423,76 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2023_Pastushenchyn_V_O-Use_of_topinambur_in_290.djvu | 19,85 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2023_Pastushenchyn_V_O-Use_of_topinambur_in_290__COVER.png | 509,09 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.